Beauty + Fashion

Kettinkjes van ZAG Bijoux

Voor mijn verjaardag in juni kreeg ik van mijn ouders een zilveren kettinkje met daaraan een balletje met Swarovski kristalstenen. Echt heel erg mooi, maar helaas viel er na één keer dragen al een steentje uit. Kan gebeuren. Ik ben terug gegaan naar de winkel en het steentje werd teruggeplaatst. Toen ik een paar dagen later weer de ketting om wilde doen, vielen er spontaan weer twee steentjes uit. Er werd mij verteld dat ik de hanger in had moeten smeren met blanke nagellak. Toen mijn moeder dit hoorde, wilde ze het kettinkje terug en ging ze naar de winkel. Voor het geld dat ze er aan uit had gegeven, verwachtte ze kwaliteit en niet iets wat je zelf nog moet insmeren met blanke nagellak. Ze ging opzoek naar iets anders.

Vorige maand kwam ze langs en had ze een klein wit cadeautasje bij zich. Ik was alweer bijna vergeten dat ze nog op zoek zou gaan naar een ander cadeau en was dan ook blij verrast. Op het cadeautasje stond ZAG Bijoux, een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord. In het tasje vond ik twee kettinkjes. Een gouden ketting met een lotusbloem en een zilveren met een hartje en een vierkantje. Ik vind ze super mooi en ben er heel erg blij mee!

ZAG Bijoux is een merk uit Parijs en is al gespot bij BN’ers zoals Doutzen Kroes, Irene Moors en Nicolette van Dam. Het zijn mooie minimalistische sieraden van stainless steel met een dikke zilveren, gouden of rosé plating waardoor het lang mooi zal blijven. Daarnaast zijn de sieraden van ZAG ook nog eens nikkelvrij en hypoallergeen. Het schijnt in diverse sieradenboetiekjes te koop te zijn en online kan je het bestellen bij webwinkels zoals  Mirazo en Luxedy.

IMG_3295

IMG_3298

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Vlijtig Liesje 7 oktober 2015 op 08:37

  Wat lief van je moeder dat ze er mee terug ging en wat anders uit zocht. Ik vind het ook raar dat je iets koopt en dat het uit elkaar valt als je het niet behandelt met nagellak!
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Biologische boodschappen met een beperkt budget

 • Reageer annouska 7 oktober 2015 op 15:35

  Wat een leuke kettingen. Wel raar dat ze zeggen dat je het moet insmeren met blanke nagellak terwijl zij er voor horen te zorgen dat het überhaupt niet er uit valt.
  annouska heeft onlangs geplaatst..Mijn favorieten van dit moment

 • Reageer Morgaine 7 oktober 2015 op 19:51

  Oh wat zijn ze mooi! En ik geef je moeder ook groot gelijk hoor, wat is dat nu voor opmerking, je moet ze nog insmeren met nagellak, off blanke lak, dat zou nu juist niet nodig moeten zijn!

  En ze is zeer goed geslaagd als je het mij vraagt, prachtig!

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Wat ik voor jullie over heb!

 • Reageer Nina Simplynspecial 7 oktober 2015 op 20:11

  Wat lief! En ze zijn allebei erg leuk, ikzelf zou niet kunnen kiezen haha 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Personal photo diary #40 winacties all over the place

 • Reageer Jenn 8 oktober 2015 op 11:42

  Wat leuk! En rare opmerking idd van de blanke nagellak, dat zou niet nodig moeten zijn…
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Favorieten: televisieseries van vroeger

 • Reageer Annelies 10 oktober 2015 op 18:02

  Wat zijn ze schattig! Die met die lotus vind ik zo mooi. Daar hou ik erg veel van.
  Annelies heeft onlangs geplaatst..WINACTIE: Vergeet niet om mee te doen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge