Beauty + Fashion

Opening TK Maxx in Eindhoven

Sommige van jullie hebben het vast al gezien op Facebook en Instagram: woensdagavond was ik aanwezig op de VIP pre-shopping night van TK Maxx in Eindhoven. Wat een super leuke ervaring was dat en natuurlijk heb ik ook wat gekocht. Maar laten we bij het begin beginnen: hoe kwam ik daar terecht en hoe wat het?

Over TK Maxx

Laat ik eerst maar eens vertellen wat voor winkel TK Maxx eigenlijk is, want er zijn denk ik genoeg mensen die er nog nooit van gehoord hebben. Ik was er zelf ook één van. TK Maxx heeft bijna 450 winkels in de UK, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en nu dus ook in Nederland. Ze verkopen er echt van alles! De hoofdmoot bestaat uit kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, maar ze hebben ook make-up, sieraden, accessoires voor in huis, spullen voor je huisdier, kookspullen, spelletjes en nog meer.

TK Maxx

Big labels, small prices

Wat er zo bijzonder aan is, is dat ze duizenden designer brands aanbieden en dat altijd tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Elke dag kan je er weer wat nieuws vinden, want elke dag kopen ze weer nieuwe spullen in en deze spullen belanden niet in een voorraadruimte, maar worden direct aan de rails gehangen. What you see, is what you get! Zie je iets wat je leuk vind, dan moet je snel zijn, want weg is weg.

Nieuwe manier van shoppen

Ook beleef je bij TK Maxx een nieuwe manier van shoppen. Vind je afdeling (bijvoorbeeld dameskleding), vind je categorie (truien) en koop je maat. Alle truien hangen bij elkaar gesorteerd op maat. Ikzelf vind dat een fijne manier van winkelen. Je hebt in één keer alle truien voor je neus en hoeft niet een hele afdeling af te zoeken of er ergens nog meer truien hangen.

Gold Label

Wil je echt een exclusief merk in je shoppingbag gooien, dan moet je de ‘Gold Label’ rekken zeker niet overslaan, want hier vind je merken zoals Dolce & Gabbana, Calvin Klein en Armani.

TK Maxx

VIP pre-shopping night

Toen ik in mijn mailbox een uitnodiging vond voor de TK Maxx VIP pre-shopping night en ik me een beetje in de winkel verdiept had, leek het me heel leuk om daar bij aanwezig te zijn. Ik was wel nieuwsgierig naar dit nieuwe concept en daarbij was het gelijk een leuke ervaring op bloggebied. Na wat mail contact stond het vast en op woensdag 28 oktober stond ik iets voor vijf uur met nog wat andere mensen te wachten tot de deur open ging. Nadat je naam was afgetekend op de gastenlijst kregen we een informatieboekje en een cadeaukaart van de winkel en liep je over een rode loper de winkel in. Daar kregen we een glaasje champagne en kon het rondneuzen beginnen. Ondertussen werd er door een DJ muziek gedraaid en liepen ze rond met allerlei lekkere hapjes.

Ik heb eerst een tijdje rondgelopen en gekeken wat ze allemaal hadden. Ik zag veel bekende merknamen voorbij komen, maar aangezien ik geen fashion-/beautymeisje ben ook wel zat namen waarvan ik nog nooit gehoord had. Om een voorbeeld te noemen van merknamen die ik herkende: Calvin Klein, Michael Kors, Essie, W7, Real Techniques, ICE Watch, OPI, Versace en Yves Saint Laurent. Nou moet je niet verwachten dat er dan een hele collectie van bijvoorbeeld Real Techniques make-up kwasten ligt. Toen ik ze ontdekte, hing er bijvoorbeeld alleen (nog) maar een setje voor eyeliner. Maar dus wel voor een veel aantrekkelijkere prijs.

Even een voorbeeld van de prijzen bij TK Maxx: op een gegeven moment kwam ik een leuke jas tegen van Michael Kors. Een trench coat die normaal zo’n 250 – 300 euro kocht en daar hing hij voor net geen 100 euro. Nog steeds wel een hele dure jas naar mijn smaak, maar dit voordeel heb je natuurlijk ook op jassen die normaal van zichzelf al minder duur zijn.

TK Maxx

TK Maxx

TK Maxx

TK Maxx

TK Maxx

TK Maxx

TK Maxx

Nadat ik het één en ander in mijn mandje had gedaan, ik Kelly Caresse nog tegen kwam en ik had afgerekend, ging ik rond zeven uur weer naar huis. De avond duurde nog tot negen uur, maar aangezien ik ook nog een uur moest terug rijden, vond ik het laat zat. Ik had een hele leuke avond. Allerlei indrukken en een hele nieuwe ervaring.

Ben jij nou ook benieuwd? Vanaf vandaag (29 oktober) is de vestiging in Eindhoven geopend. Op 5 november opent er ook nog een vestiging in Rotterdam.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Manon 29 oktober 2015 op 18:53

  Dat ziet er leuk uit
  Manon heeft onlangs geplaatst..Hema Najaarsproducten Long Lasting Nail Polish ‘Add a little mystery look’ in de kleuren 51 & 53

 • Reageer Morgaine 29 oktober 2015 op 19:28

  Dat klinkt heel goed om eens doorheen te gaan, maar beide locaties zijn voor mij al praktisch onbereikbaar, dus ik hoop dat ze bijv. in Amsterdam ook gaan zitten ooit, haha

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..De geest in de kamer

 • Reageer joyce 29 oktober 2015 op 23:44

  Uhmm hellooooo ik wil er ook heen! Wanneer ben je weer eens vrij op dinsdag 😂 gaan we vroeg 😁

 • Reageer Annouskam 30 oktober 2015 op 11:31

  Oeh wat een heerlijke winkel. Ik ben zo een vrouw die niet van shoppen houdt, ideaal dus dat er winkels als deze zijn.! 😀
  Annouskam heeft onlangs geplaatst..Review: Nude Audio S

 • Reageer Jenn 30 oktober 2015 op 14:50

  Dat lijkt me een fijne winkel om eens naar toe te gaan.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Ik heb het toch gedaan!

 • Reageer Saar 30 oktober 2015 op 18:37

  Klinkt als een winkel waar ik een keer naar toe moet!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Hier Gaat Mijn Televisie Niet Voor Aan

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge