Creative

Popin’ Cookin’ Pizza

Er is een behoorlijk tijdje overheen gegaan, maar ook de derde en laatste set van mijn Japanse DIY Snoep is gebruikt. Waar de sushi set nog wel naar snoep smaakte, smaakte deze helemaal niet naar zoete snoepjes. Ik heb het over de pizza set van Popin’ Cookin’.

Ik heb het hele proces weer gefilmd en natuurlijk ook wat foto’s gemaakt van het eind resultaat. Ik blijf het een ontzettend leuk concept vinden en ik denk dat ik nog wel vaker zulke gekke snoepsetjes wil gaan proberen. Of wat dachten jullie bijvoorbeeld van de Bean Boozled snoepjes? Jelly beans in allerlei gekke smaken. Daar ben ik ook heel erg nieuwsgierig naar.

Vergeet het filmpje niet in HD te kijken. Doet het filmpje het niet, klik dan hier.

popin cookin pizza

popin cookin pizza

popin cookin pizza

popin cookin pizza

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

 • Reageer Morgaine 21 oktober 2015 op 19:54

  Ik heb de foto’s even gezien, ziet er leuk uit, maar ruim 16 minuten kijken naar iets wat ik toch niet zal maken, is mij iets te lang, en dan ben ik heel eerlijk!

  Als jij er maar heel veel plezier van hebt gehad, en dat heb je naar mijn idee 😀

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Geil

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge