Overige

#mypapertown | Winactie

Ooit gehoord van Argleton, een ‘spookstad’ in het Engelse Lancashire? De stad is te vinden op Google Maps en in andere online stratengidsen, maar bestaat eigenlijk niet. Een theorie is dat Argleton opzettelijk op de kaart is geplaatst, bijvoorbeeld om het illegaal kopiëren van de kaarten tegen te gaan. Bron Argleton is een zogenaamde Paper Town.

En nu denk je misschien: “Dat Paper Town, dat klinkt bekend.” Dat kan kloppen. Wellicht heb je wel eens gehoord van het boek Paper Towns, een bestseller van John Green die inmiddels ook verfilmd is. Het verhaal gaat over Margo (Cara Delevingne) en Quentin (Nat Wolff). Quentin is heimelijk verliefd op zijn raadselachtige buurmeisje Margo. Wanneer zij hem eindelijk ziet staan, beleven ze een avontuurlijke en onvergetelijke nacht samen. Als Quentin ’s ochtends beneden komt voor het ontbijt, staan Margo’s ouders en de politie hem op te wachten: Margo is verdwenen. Al snel ontdekt Quentin kleine hints en broodkruimels die Margo voor hem heeft achtergelaten zodat hij haar kan vinden. Samen met zijn vrienden begint Quentin aan een meeslepende roadtrip om Margo te zoeken.

#mypapertown

Vandaag (25 november) zal de film uitkomen op DVD en Blu-ray. Ook is er sinds kort een speciaal Paper Towns platform gelanceerd. Op het platform komt een grote Google Map te staan waarbij de favoriete Paper Towns van online influencers komen te staan. Ook die van mij zal daarop verschijnen. Kan jij hem vinden? Deel via Twitter of Instagram jouw favoriete romantische plek met de hashtag #mypapertown en je maakt via dit platform ook nog eens kans op leuke prijzen.

Winnen op ItsWendy.nl

Ik ga jullie echter een extra kans geven, want ook ik mag een Paper Towns pakket weggeven! Dit pakket bevat het boek Paper Towns, de gelijknamige film en jouw #mypapertown komt op het online platform te staan!

Laat in een reactie onder dit artikel weten wat jouw #mypapertown is, waar dit is en waarom dit jouw of jullie plekje is. Je maakt dan automatisch kans om het pakket te winnen.

Een extra kans maken kan door jouw Paper Town ook te delen op Instagram en/of Twitter. Gebruik hierbij de hashtags #mypapertown en #ItsWendyWinactie zodat ik je inzending ook terug kan vinden.

Over een week (2 december) zal ik de leukste inzending kiezen en deze zal het prijzenpakket winnen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Saar 25 november 2015 op 13:48

  Gave winactie! Ik heb het boek al (gelezen) dus ik sla even over!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Omslagdoek: It’s A Wrap + Patroon

 • Reageer sandra 25 november 2015 op 13:58

  Wat een super toffe actie! Ik heb meerdere boeken van John Green gelezen en natuurlijk de film The Fault in our Stars gezien, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om dit boek te lezen of de film te zien. Ik zou het ontzettend leuk vinden om te winnen.
  Ik volg je en heb je actie gedeeld op twitter (@xsajo)

  • Reageer Wendy 25 november 2015 op 14:05

   Wat leuk dat je mee wilt doen. Lees even in het artikel wat je precies moet doen om kans te maken op dit pakket.

 • Reageer Leila 25 november 2015 op 14:45

  Mijn Papertown, mijn speciale plekje dus, is in Frankrijk. Het is een klein stadje in het zuiden genaamd Juan les pins en ik ben hier 2 keer met mijn vader en broertje geweest. Het is er zo gezellig en sfeervol!

 • Reageer Grete Karina 26 november 2015 op 22:19

  Het strand is #mypapertown, weer of geen weer ik loop op blote voeten en MOET even de zee echt voelen met mijn tenen!

 • Reageer Bianca 29 november 2015 op 19:18

  Ohhhh, ik wil eigenlijk het boek nog lezen, maar dit is zo verleidelijk! Mijn papertown is eigenlijk een voorbije herinnering die niet meer bestaat. 🙁 In het begin van mijn relatie met mijn man kwamen we veel in een bruin volksbuurt cafeetje in Amsterdam Oost, hier heb ik zoveel bijzondere mensen leren kennen. Dit is mijn #papertown , alleen zoals ik zei, het bestaat niet meer. De eigenaresse is overleden en daarna ging het bergafwaarts.
  Bianca heeft onlangs geplaatst..I have a dream! *Martin Luther King*

 • Reageer Daenelia 1 december 2015 op 13:55

  Dus een papertown is een plek die niet echt bestaat. Dan is mijn Papertown Bree, of Divinity’s Reach. Beide bestaan niet, en ik heb er toch ontzettend leuke herinneringen aan. Ik kan nog steeds door Bree rennen, zelfs na de updates, en niet verdwalen.
  Ik hoef het pakker niet, hoor. IK heb niets met het boek of de film.
  Daenelia heeft onlangs geplaatst..Spel: Gloom

 • Reageer Monique | WritingMonique 1 december 2015 op 17:15

  Oh gave winactie! Ik ben dol op dit boek, en de film, dus ik doe graag mee: Mijn Papertown moet wel het sprookjesbos in de Efteling zijn. Ik vind het zo’n magische omgeving.
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..Chocoladeletter Wafels

 • Reageer zoë 1 december 2015 op 19:06

  #mypapertown is venetië, wat een prachtige plek zeg, alsof je door een decor set loopt haha.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge