Beauty + Fashion

Opening Primark Dordrecht

In januari sprak ik er over op mijn blog, maar wuifde ik het tegelijkertijd lachen weg: dit was onbereikbaar. In februari kwam ik er weer op terug: waarom zou het eigenlijk niet kunnen? Ik ging er mee aan de slag en met resultaat: ik ontving een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de opening van de Primark Dordrecht. Op dinsdag 1 december was het zo ver en hieronder lezen jullie het verslag van die ochtend.

Het is half negen als ik de auto in stap en op weg ga naar Dordrecht. Het voelt alsof ik naar mijn werk ga, maar gelukkig weet ik wel beter. Om negen uur parkeer ik mijn auto in de parkeergarage en loop ik richting het winkelcentrum de Drievriendenhof. Daar bevindt zich het dertiende Nederlandse filiaal van de Primark. Een totaal winkeloppervlak van 3530m2 verspreid over twee verdiepingen.

primark dordrecht

primark dordrecht

Toen ik binnen was en me gemeld had, kreeg ik een blauwe keycord met ‘pers’ er op, een canvas tas met persinformatie  en nam ik wat te eten en te drinken van het ontbijtbuffet wat er stond. Dat smaakte goed. Het stroomde steeds voller en iedereen stond gezellig te socializen. Ik nam van de gelegenheid gebruik om alvast een rondje te lopen en foto’s te maken.

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

Uiteindelijk werden we bij elkaar geroepen voor een kleine toespraak en daarna werden we in groepen verdeeld aan de hand van de kleur van onze keycords. Met deze groepjes kregen we een rondleiding door de winkel. We begonnen op de eerste verdieping waar zich de mannen- en kinderkleding bevonden, maar ook de Huis & Interieurcollectie en de schoenen waren daar te vinden. Vervolgens kregen we ook een kort kijkje achter de schermen en vervolgden we onze weg naar de begane grond. Daar bevond zich de damesmode inclusief de afdelingen accessoires en beautyproducten.

Na de rondleiding mochten we dan ook zelf nog even wat winkelen. Ik heb vooral wat dingen in mijn tas gegooid die ik echt nodig had: handschoenen, een sjaal, lekkere warme sokken voor in huis, twee simpele haarbandjes en (last but not least) een jas. Ik denk dat ik binnenkort nog wel een keer terug ga om ook nog naar wat andere dingen te kijken.

primark dordrecht

primark dordrecht

Om 11 uur opende de winkel dan echt en een toesprak ging hier aan vooraf. Al het winkelpersoneel had zich verzameld bij de ingang en vormden een erehaag met allemaal blauwe Primark ballonen. De eerste bezoekers werden met een groot applaus en gejuich onthaald. Erg leuk om te zien. Al snel begon de winkel zich aardig te vullen en ik besloot dat het genoeg was geweest voor vandaag. Ik pakte nog snel even een lekkere geurkaars mee, rekende alles af, haalde mijn jas weer op en ging weer op weg naar huis.

Ik ben heel erg blij met de Primark in Dordrecht. Mijn favoriet is nog steeds het filiaal in Eindhoven (die is gewoon zo enorm groot met zoveel keus), maar het filiaal in Dordrecht is ook super. Voor mij lekker dichtbij en zowel met de auto als met de trein goed en makkelijk te bereiken. Hier ga ik vast nog heel vaak komen.

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

primark dordrecht

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Tamarah 6 december 2015 op 10:21

  Leuke foto’s! Primark is zo’n fijne winkel om soms even te browsen. Ben blij dat er binnenkort ook één hier in de buurt komt 🙂
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..November Diary | Orvelte, Kaakchirurg, Griep & Depressie

 • Reageer Olga 6 december 2015 op 10:36

  Ik ben er een par weken geleden met een paar bloggers geweest (die op Alexander) en nu zie ik op jouw foto’s allemaal leuke jasjes die ze daar niet voor mijn mini hadden. Jammer!
  Olga heeft onlangs geplaatst..Review: Hometour met selfiestick

 • Reageer Manon 6 december 2015 op 12:31

  Leuk die bus! Ziet er allemaal goed uit!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Interieurtrends voor 2016

 • Reageer Willemvk 6 december 2015 op 16:58

  Leuk dat je zo naar de opening mocht gaan.
  Willemvk heeft onlangs geplaatst..Santastreak

 • Reageer Simone 6 december 2015 op 19:30

  Fijn zeg, een primark zo dichtbij! Hopelijk komt er in Breda of Tilburg ook eentje, dan ben ik er zo! 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Postcrossing & Penvriendinnen| Hoe houd ik het goedkoop en leuk?

 • Reageer Sylvia 7 december 2015 op 07:58

  Ik ga ook altijd naar Eindhoven, al hadden ze er de laatste keer een hoop dingen niet die wel op de website stonden. Ik ga er in ieder geval eens in de paar maanden heen en verlaat zelden met lege handen de winkel. Leuk om te lezen dat je het voor elkaar hebt gekregen om bij de opening aanwezig te mogen zijn, zo zie je maar weer dat voor iets werken, loont 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Blogleesvoer #26

 • Reageer Nicetobeout 7 december 2015 op 13:51

  Heb het nog nooit zo netjes zien hangen in Primark hahaa

 • Reageer Morgaine 7 december 2015 op 16:43

  Ik moet even lachen, het hangt er nog zo netjes bij, hahaha ben benieuwd hoelang dat gaat duren 😉 Hier is het al heel snel weer een zooitje, al doet het personeel zeker zijn best om het allemaal snel weer recht te trekken, maar soms haast onmogelijk.

  X
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..De verjaardag (die ik niet vierde)

 • Reageer De Kapsalon in Amersfoort 8 december 2015 op 06:07

  Het hangt er inderdaad opvallend netjes bij nog zoals Morgaine ook zegt. Als al die vrouwen er doorheen gaan op zoek naar de beste deal is het zomaar een rotzooi hahaha!

 • Reageer Jenn 8 december 2015 op 12:24

  Wat leuk dat je erbij mocht zijn!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Wil je een kerstkaart van mij?

 • Reageer Sas 9 december 2015 op 09:56

  Erg leuk dat je erbij was. Ik vind de Primark toch echt een leuke winkel met zeker wat toffe spullen.

 • Reageer Mariska 27 januari 2016 op 17:23

  Super vet blog! De mooiste foto is van VW bus, heerlijk gewoon 🙂

 • Reageer Stefanie 28 januari 2016 op 16:37

  ik zou alleen al voor het ontbijt gaan 😉

 • Reageer Stefanie 28 januari 2016 op 16:43

  Ziet er hier nog allemaal strak uit, maar dat is helaas altijd maar voor even.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge