2WwW
Lifestyle

2 Weeks with Wendy (2WwW) – Introductie

Al meerdere keren heb ik gedacht: “Misschien is het voor mijn blog ook wel leuk om een kijkje te geven in mijn dagelijkse leven.” Maar ook elke keer dacht ik dan dat dat helemaal niet interessant zou zijn. Om nou elke week te vertellen dat ik gewerkt heb en thuis achter mijn laptop heb gezeten, is ook zo saai.

Maar aan de andere kant is het misschien wel een goede stok achter de deur om wat vaker uit de dagelijkse sleur te stappen. Het hoeven natuurlijk niet gelijk allerlei grote en spectaculaire uitstapjes te zijn, maar bijvoorbeeld een film- of spelletjes avond organiseren met een vriendin. Of weer wat vaker er op uit om te gaan geocachen.

Misschien kan ik mezelf dan ook weer aanleren om wat vaker foto’s te maken van wat ik aan het doen ben. Ik heb de afgelopen kerstdagen wel weer gemerkt dat ik dat veel te weinig doe. En natuurlijk wil ik mijn leven niet alleen maar beleven vanachter een fotocamera, maar als ik er over wil bloggen is het wel zo handig om bijpassende foto’s te hebben.

Zo werd het idee van een steeds terugkomend artikel geboren. Tweewekelijks om mee te beginnen, want elke week lijkt me echt veel te snel achter elkaar. Ik heb wat lopen spelen met hoe ik deze rubriek wilde noemen en kwam uiteindelijk op “2 Weeks with Wendy”, wat in het vervolg zal worden afgekort tot “2WwW”. Vanaf vandaag ga ik beginnen met deze rubriek, dus over twee weken kunnen jullie het eerste verslag verwachten. Misschien zal ik nog een beetje gaan schuiven met wanneer het online komt en met welke dag ik de twee weken begin, maar dat zal de tijd leren. Misschien wordt het wel helemaal niks en houd ik er ook weer mee op. We zullen het zien.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Nina Simplynspecial 3 januari 2016 op 10:49

  Ik zeg; doen! Ik vind het altijd wel leuk om mee te spieken in het leven van een blogger 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Beauty | Nieuw jaar, nieuwe wishlist

 • Reageer Jenn 3 januari 2016 op 11:20

  Altijd leuk zo’n kijkje in iemands leven, ik ben benieuwd!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Januari mini-bucketlist: we blijven even bij de doelen

 • Reageer Veerlez 3 januari 2016 op 11:42

  Leuk! Ik ben benieuwd 🙂
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..Januari doelen

 • Reageer Olga 3 januari 2016 op 12:23

  Ik vind een kijkje nemen in iemands leven heel leuk, maar vind niet dat iemand er dingen voor in z’n leven aan moet lassen zodat het er op een blog leuker uit komt te zien. Als het je baan niet is dan is bloggen ook geen verplichting. En als je nou eenmaal niet heel veel spannende dingen doet is daar niet altijd wat aan te veranderen, toch? 🙂 X
  Olga heeft onlangs geplaatst..Personal: Voornemens voor 2016

  • Reageer Wendy 3 januari 2016 op 12:36

   Maar ik wil juist graag uit de dagelijkse sleur komen. En dit leek me dan een mooie stok achter de deur. Er zijn van die dagen dat ik eigenlijk helemaal niks doe en daar dan achteraf ontzettend van baal. Voel me dan zo nutteloos.

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 3 januari 2016 op 14:00

  Ik ben benieuwd!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Een mooi begin van het nieuwe jaar

 • Reageer Esther - simpelleven.nl 3 januari 2016 op 16:39

  Leuk idee! Ik ben benieuwd naar je eerste verslag!
  Esther – simpelleven.nl heeft onlangs geplaatst..Hallo Januari!

 • Reageer Demi 4 januari 2016 op 00:11

  Leuk! Vind het altijd erg leuk om te lezen/kijken. Ik begin vanaf morgen zelf ook met zo’n serie

 • Reageer Wanda 5 januari 2016 op 14:51

  Leuk! Ben heel benieuwd! Ik heb er ook weleens over gedacht omdat ik het ook leuk vind om bij anderen te lezen maar volgens mij zijn mijn doordeweekse dagen zo ontzettend saai dat het voor een ander niet leuk is om te lezen. Doordeweeks bestaat voor mij alleen maar uit werken… verder gebeurt er niet zo gek veel…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Het gevoel van een spijbelaar…

 • Reageer Sas 10 januari 2016 op 09:45

  Leuk! Ik ben erg benieuwd. Zelf ben ik met de reeks Life as Sas gestart, om dezelfde reden. Lekker foto’s en dergelijke delen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Eerste indruk

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge