Personal

5x leuke dingen in 2015

Soms lijkt het wel alsof een jaar voorbij vliegt. De weken gaan snel, de maanden zijn voorbij voor je het door hebt en voor je het weet heb je de zomerzon al ver achter je gelaten en zit je te wachten op de eerste sneeuwvlokken. “En dat wordt alleen maar gekker wanneer je ouder wordt!”, hoor ik mijn vader dan zeggen. “Nog sneller?”, denk ik dan en daarom wil ik even terugblikken op 2015 en nog een keer extra stilstaan bij de dingen die ik daar extra leuk aan vond.

Vast Contract

Na zes jaar werken onder tijdelijke contracten, ontving ik in 2015 eindelijk een vast contract. Eindelijk wat meer zekerheid wat betreft mijn werk en daar was (en ben) ik natuurlijk ontzettend blij mee.

Vakantie Griekenland

Heel 2015 waren we nog niet echt op vakantie geweest en het zat ook eigenlijk niet in de planning. Maar opeens besloten we dat we toch nog wel even weg wilden en dat deden we gelijk goed: all-inclusive in een groot resort in Griekenland. We hebben er echt ontzettend van genoten. Van het weer, van de excursies en van de tijd met elkaar.

DSCN0084.jpg

Mijn eerste event(S)

In februari bezocht ik voor het eerst een event uit naam van mijn blog. Super gaaf vond ik dat! En het hield niet op, want aan het eind van het jaar werd ik nog twee keer uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een event. Twee keer een opening van een winkel en de leukste daarvan was toch wel die van begin december: de opening van de Primark in Dordrecht.

Toppers in concert

Mijn moeder won via de Postcode Loterij kaartjes voor de Toppers in Concert en vroeg onder andere aan mij of ik mee ging. Samen met mijn zusje, mijn moeder en een vriendin van mijn moeder hebben we een hele leuke avond gehad. Van het moment dat we in de bus stapten tot dat we er op de terugweg weer uit stapten.

DSC01820.jpg

Dagje Groningen

Wat kan ik toch intens genieten van de momenten dat Kevin en ik er samen op uit zijn. Dat deed ik dan ook zeker tijdens ons uitje naar Groningen. De treinreis, de rondvaart, het wandelen door de stad en het beklimmen van de Martinitoren: het was allemaal heel erg leuk en gezellig. Zulke stadsbezoekjes moeten we echt veel vaker doen.

 

En wat zou jij noemen als extra leuk ding in 2015?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Bianca Schrijft 6 januari 2016 op 09:15

  Hele leuk dingen heb je gehad in 2015, al zou ik zelf niet zou gauw naar de toppers gaan. Hopelijk in 2016 ook weer mooie toppers. 😉
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst..Tamme ratten als huisdieren.

 • Reageer Ilse 6 januari 2016 op 11:00

  Leuke dingen heb je meegemaakt het afgelopen jaar!
  Ilse heeft onlangs geplaatst..Travel: 10 random facts about me

 • Reageer Olga 6 januari 2016 op 11:15

  Dat mijn zoon begonnen is net lopen vond ik wel een heel leuk ding dat in 2015 gebeurde. 🙂
  Olga heeft onlangs geplaatst..Tag: De Instagram-tag ’15

 • Reageer Manon 6 januari 2016 op 13:14

  Wat een mooie momenten. Ik snap dat je blij bent met je vast contract !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Polaroid foto’s van Polabora

 • Reageer Tamarah 6 januari 2016 op 15:45

  Wat fijn dat je een vast contract hebt gekregen!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Mijn doelen voor 2016

 • Reageer Jenn 6 januari 2016 op 16:51

  Leuke dingen heb je gedaan en meegemaakt!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Mijn 9 beste instagramfoto’s van 2015

 • Reageer Saar 6 januari 2016 op 21:34

  Hele leuke dingen! Hopelijk heb je in 2016 ook een mooi jaar!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Zosaar.nl in Cijfers (2015)

 • Reageer Dina 7 januari 2016 op 09:07

  Wat een leuke dingen! Leuk ook dat je er nog foto’s van hebt, dan kan je soms toch net iets beter herinneren hoe het ook alweer was. Wat ik leuk vond aan vorig jaar, was het kamperen, Faithless in Eindhoven en alles omtrent mijn zwangerschap. Dat dit jaar maar weer net zo gevuld mag zijn met mooie dingen als vorig jaar!
  Dina heeft onlangs geplaatst..Winter!

 • Reageer Sas 10 januari 2016 op 09:55

  Super leuke dingen en nummer 1 hebben we gemeen 😉
  Ik hoop nadat we een nieuwe woning hebben, ook weer eens naar het buitenland te gaan voor een langere periode.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Eerste indruk

 • Reageer Wanda 11 januari 2016 op 19:17

  Leuk overzicht! En ja, een vast contract is zeker een gebeurtenis die je bij blijft! Leuk dat jullie uitstapje naar Groningen zo goed is bevallen! Voor mij waren ook onze uitstapjes, zowel Normandië als Tirol, maar ook de formule 1 race in België absolute hoogtepunten!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..De Zondagse Drie… (19)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge