center parcs
Travel + Trips

Een weekendje genieten!

Binnenkort zijn Kevin en ik alweer 12 jaar samen. Bizar hoe lang dat alweer is en hoe snel die tijd gegaan is. Ik kan me nog zo goed herinneren dat we ons 5 jaar samen zijn vierden en nu zijn we alweer 7 jaar verder. Samen hadden we het er over of en hoe wet het zouden vieren: samen ergens eten, bioscoopje pakken of er even een weekendje uit?

Begin deze maand besloten we lekker een weekendje weg te gaan en ik vroeg snel de vrijdag en maandag rondom dat weekend vrij op mijn werk. Gelukkig was dat geen probleem en dus vroeg Kevin ook vrij op zijn werk (bij hem gaat het over het algemeen iets makkelijk dan bij mij, vandaar dat ik het vaak eerst vraag).

Een weekendje weg it is, maar waar gaan we naar toe? Boeken we een hotel? Een bungalow? Nederland of daar buiten? Na wat wikken en wegen besloten we lekker vertrouwd een weekendje Center Parcs te boeken. Wie mij langer volgt, weet dat we daar altijd graag komen. Omdat we het allemaal zo kort dag hadden besloten, zochten we tussen het aanbod met last minutes. De keuze viel op Het Heijderbos (stiekem een beetje onze vaste keuze geworden) en vervolgens konden we kiezen tussen een bungalow of, voor een tientje meer, een hotelappartement. Nou vinden we een bungalow eigenlijk gezelliger, maar bij het boeken van een hotelappartement mag je elke ochtend aanschuiven bij het ontbijtbuffet. Voor 10 euro meer kunnen we dus wel elke ochtend genieten van een ruime keuze aan ontbijt. En ja, dan hebben we geen open haard en niet echt het ‘midden-in-de-natuur’ gevoel, maar dat laatste kunnen we ook krijgen door lekker te gaan wandelen in de omgeving.

Dus het hotelappartement werd geboekt en we boekten er ook gelijk drie avonden uit eten bij. Een aangezien we in het appartement ook een bad hebben, bestelde ik voor mezelf eindelijk eens een Lush-product. “Als we het doen, doen we het goed”, zullen we maar zeggen. En nu aftellen. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Marion 25 januari 2016 op 08:38

  Wauw, wat zijn jullie al lang samen. Mooi zeg! Het Heijderbos, daar waren mijn ouders vorig jaar en daar ben ik een dagje op bezoek geweest. Was een prachtig park. Ze houden een huisje helemaal achterin midden in het bos. Super mooi. Dat gaat vast en zeker genieten worden. Veel plezier alvast.
  Marion heeft onlangs geplaatst..Instagram TAG 2015 Edition

 • Reageer Veerlez 25 januari 2016 op 10:17

  Ik kan niet wachten op de foto’s van jullie weekendje, volgens mij is de omgeving daar zo mooi! Het heet tenslotte al bos, dat moet leuk worden!
  Geniet ervan!
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..5 dingen die ik mijzelf gun in mijn nieuwe huis

 • Reageer Bianca Schrijft 25 januari 2016 op 10:52

  Wat heerlijk, ik ga zodirekt mijn koffer nog snel inpakken en dan richting parc Sandur. Lekker even een midweek er tussenuit. Zelf vind ik centerparcs daar perfect geschikt voor. Veel plezier.
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst..Ik mis je nog steeds…..

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 25 januari 2016 op 17:22

  Wat ontzettend leuk! Heerlijk!
  Eilish (artisticstateofmind) heeft onlangs geplaatst..Personal ♥ En toen was ik opeens jarig… (update)

 • Reageer Manon 25 januari 2016 op 17:44

  Aha wat lekker geniet ervan!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Catrice Nagellak | Must-Have STEELetto

 • Reageer Nienke 25 januari 2016 op 21:05

  Leuk! Wij zijn in september bij dat park geweest, erg mooi/ruim/groot. Was lang geleden dat ik op een CP was geweest, maar bij aankomst merk je dat al gelijk dat het net een tikje luxer is. Avondeten en ontbijt hadden wij er ook bij toen, ideaal! Veel plezier :).

 • Reageer Saar 25 januari 2016 op 22:59

  Alvast veel plezier gewenst!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Pepijntje

 • Reageer Sas 27 januari 2016 op 10:03

  Alvast gefeliciteerd met jullie 12 jarig samen zijn 🙂 Wij gaan richting de 9.
  Alvast heel erg veel plezier op bij Centerparcs!
  Sas heeft onlangs geplaatst..7x Tips: Omgaan met teleurstellingen

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 27 januari 2016 op 16:27

  Dat is zeker een heerlijk vooruitzicht. Geniet ervan!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Steun op facebook?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge