nieuwjaar
Personal

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in 2016 allemaal! Bij deze wil ik jullie het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar wat voor ons staat. Ik hoop dat het voor jullie allemaal een mooi en goed jaar zal worden. Dat wensen in vervulling zullen gaan en dromen uit zullen komen. Ik wens jullie een hoop geluk en liefde toe. Dat jullie de nare dingen achter jullie kunnen laten en met een frisse blik aan nieuwe en leuke dingen kunnen gaan beginnen.

Ook wil ik jullie via deze weg bedanken voor al jullie bezoekjes aan mijn blog, alle reacties die jullie hebben achtergelaten en het feit dat sommige van jullie toch steeds weer terug lijken te komen. Dat maakt het bloggen allemaal extra leuk! Ik heb net voor het einde van het jaar mijn webhosting en domein weer verlengt voor een jaar, dus ik hoop dat jullie in dit nieuwe jaar ook weer gezellig komen lezen en reageren.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Jenn 1 januari 2016 op 10:38

  Gelukkig nieuwjaar!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Toch nog goede voornemens/doelen/plannen/whatever

 • Reageer Manon 1 januari 2016 op 11:24

  Gelukkig nieuwjaar maak er iets moois van !
  Manon heeft onlangs geplaatst..HAPPY NEW YEAR!! | De Oud&Nieuw – Tag

 • Reageer Bianca Schrijft 1 januari 2016 op 11:52

  Gelukkig nieuwjaar en heel veel blogplezier in 2016.
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst..Gelukkig en gezond 2016.

 • Reageer Mirthe 1 januari 2016 op 12:25

  Gelukkig en succesvol nieuw jaar gewenst !

 • Reageer Nina Simplynspecial 1 januari 2016 op 13:15

  Ik wens jou ook een heel mooi, fijn en gezond nieuw jaar! Ik kom zeker regelmatig even spieken bij jou.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Nieuwjaarswensen voor mijn lieve volgers

 • Reageer sabrina 1 januari 2016 op 13:20

  Gelukkig nieuwjaar!! Al het goeds voor 2016 🙂

 • Reageer Olga 2 januari 2016 op 07:20

  Jij ook nog een goed 2016 toegewenst!
  Olga heeft onlangs geplaatst..Read: Dit was december ’15

 • Reageer Morgaine 2 januari 2016 op 09:52

  Gelukkig nieuwjaar! En graag gedaan, ik kom toch wel graag terug, omdat je gewoon hele mooie foto’s neer kunt zetten, leuke verhalen kunt vertellen, reviews iets minder, maar dat hoort erbij zo nu en dan 😉

  x
  Morgaine heeft onlangs geplaatst..Ik dank jullie!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge