Personal

Ieder zijn meug: GTST meisje

Ik heb het zo vaak geprobeerd, maar eigenlijk is het me nooit gelukt: een tv programma volgen. Bijvoorbeeld een ‘Wie is de Mol?’ of ‘Expeditie Robinson’. Of een serie zoals ‘Criminal Minds’ of ‘Elementary’. Ik heb het voornemen om het te gaan volgen, kijk trouw de eerste paar afleveringen en dan komt het moment dat ik een aflevering mis. Vanaf daar gaat het elke keer fout: ik neem me voor het online terug te kijken en het gewoon weer op te pakken. Maar voor dat ik dat gedaan heb, is de volgende aflevering ook alweer geweest en stappelen de terug te kijken afleveringen zich op. En ja, om er dan halverwege weer in te vallen, vind ik dan ook weer niks.

Series kijken op bijvoorbeeld Netflix gaat wat beter, maar ik zou eigenlijk nog veel meer willen zien. Ik heb een heleboel wat ik zou willen zien, maar er een keer voor gaan zitten gebeurd eigenlijk te weinig. En dan ben ik ook nog eens zo dat ik eerst hetgene wil afkijken waar ik mee bezig was, voor ik aan een nieuwe serie begin.

En toch is er één (soap)serie die mij al best een tijdje weet vast te houden. Net voor de zomer van 2013 ben ik er in beland en door de cliffhanger van toen, ben ik blijven plakken. Ik heb het over Goede Tijden, Slechte Tijden. Nooit gedacht dat ik een GTST meisje zou worden, maar ik ben er toch echt één. Nou is het ook weer niet zo dat ik alles om de uitzending van GTST heen plan hoor. Sterker nog: ik kijk de afleveringen zelden op het moment dat ze uitgezonden worden. Ik kijk ze op mijn laptop, via RTL XL en soms op mijn mobiel met de app van RTL XL. En het gebeurd ook heel vaak dat ik het een week niet zie en dan in het weekend alle afleveringen achter elkaar kijk. Dat vind ik eigenlijk veel leuker. Gelijk vijf keer 20 minuten achter elkaar.

Mijn “verslaving” word steeds erger. Als ik in 2013 bijvoorbeeld twee weken miste, dan keer ik de twee weeksamenvattingen en klaar. Terwijl je toen nog langer dan een week gratis terug kon kijken. Nu neem ik daar stiekem geen genoegen mee. Toen wij naar Kos waren geweest, had ik uiteindelijk twee weken gemist. Maar ik kon maar een week aan afleveringen terug zien. Met het gevolg dat ik dus €3.99 betaalde voor 30 dagen RTL XL Premium. “Zo erg?” Ja, blijkbaar. Ach ja, ieder zijn meug.

Bron foto: gtst.nl

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Olga 14 januari 2016 op 00:13

  Ik heb het ook een hele tijd gevolgd. Elke avond trouw voor de buis met mijn moeder en ik heb toen zelfs een speciale dvd gekregen met het jubileum (toen 12.5 jaar) en dat vond ik zo leuk met de eerste aflevering erop. Ik heb volgens mij wel eens een tijd stukken via YouTube bekeken en dan word ik helemaal nostalgisch en ook een beetje verdrietig. Die tijd ligt zo ver achter mij en veel spelers zijn weg of dood. Dat maakt het best verdrietig eigenlijk.
  Olga heeft onlangs geplaatst..Personal: Even niet

 • Reageer Sas 17 januari 2016 op 10:25

  Ik heb het dus nooit gevolgd en als ik het laatste stukje zie omdat na GTST wat komt zie ik dat het ook echt niets is voor mij. Maar ieder gelukkig zijn ding 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Life as Sas #1

 • Reageer jenn 22 januari 2016 op 14:51

  Haha, ik had er vroeger echt een hekel aan, maar inmiddels ben ik al jaren trouwe kijker.
  jenn heeft onlangs geplaatst..Mijn persoonlijke alfabet: J

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge