Personal

Om vrolijk van te worden #1

In 2015 schreef ik (bijna) elke maand een artikel met de blijmakertjes van de afgelopen maand. Omdat ik ook dit jaar weer regelmatig wil stilstaan bij alle kleine (en grote) lichtpuntjes mijn leven, ga ik deze gewoonte doorzetten. Alleen dan onder een andere naam/titel: “Om vrolijk van te worden!” Voortaan afgekort als oVvtW. Misschien een beetje een gek om het af te korten, maar net als bij de ‘2 Weeks with Wendy’ wil ik in de titel ook al wat steekwoorden kwijt kunnen. Dat gaat toch het beste als ik het afkort. Ook zullen deze lijstjes nu steeds aan het einde van de maand online komen in plaats van aan het begin van de nieuwe maand. Laten we er verder niet omheen draaien en beginnen met mijn eerste lijstje.

divider.png

De radiatorhangmat van de katten zou eigenlijk opgeborgen worden op de zolder, want ze lagen er bijna nooit in. Toen ik hem even tijdelijk aan de deur van de logeerkamer hing, zodat hij niet in de weg lag, vond Charlie het echter de perfecte slaapplek. Hij is er nu bijna niet meer uit te slaan.

Kroelend, lepeltje-lepeltje in slaap vallen gebeurt bij ons eigenlijk nooit. Kevin komt vaak pas veel later naar bed dan ik en ligt altijd met z’n rug naar mij toe in verband met het snurken. Maar begin deze maand vielen we toch samen zo in slaap. Of in ieder geval ik. Kevin heeft me voor hij echt in slaap viel voorzichtig verlaten om weer in de snurk-veilige houding te gaan liggen.

Ik twijfel al een tijdje of ik hier nog uitgebreider over wil schrijven, maar ik ben sinds 6 december 2015 afgevallen van 80,3 kg naar 74 kg. Mijn doel is om weer terug te komen op de 65 kg, maar voor nu ben ik al ontzettend blij.

Ik vind het heerlijk om lekker een beetje te knutselen en te kliederen. Zo kwam ik mijn doos met raamverf weer tegen en heb ik daar weer mee zitten fröbelen. Helaas is het merendeel van de verf niet goed meer, dus na deze kliedersessie heb ik besloten de rest van de verf weg te gooien. Maar voor dat ene moment heb ik er weer heerlijk van genoten.

De HEMA heeft van die heerlijke, wijd vallende t-shirts met leuke teksten er op. Ik had er al twee, maar toen ik zag dat ze in de SALE waren, heb ik er nog snel twee bijgekocht. En volgens mij waren ze nu weer in de aanbieding.

Onze logeerkamer/ mijn werkkamertje is eindelijk het “kantoortje” geworden wat het de hele tijd al moest worden. Wel een klein beetje anders dan gepland, want we hebben alsnog twee kamers helemaal opgewisseld, maar we hebben nu eindelijk een plek waar we allebei kunnen “werken”. Dus niet meer ik boven en hij beneden aan de keukentafel.

Zoals ik jullie al verteld heb, gaan we last minute naar Center Parcs. Het is nu ruim een week geleden dat we het boekte en heel de week denk ik al aan hoe heerlijk ik het vind dat we even samen weg gaan. Zo fijn!

Ik kocht voor mezelf een Lush Bathbomb. Hij ruikt zo ontzettend lekker! Ik kan niet wachten om in Center Parcs het bad vol te laten lopen, hem er in te gooien en dan zelf even lekker te genieten van de heerlijke geuren en kleuren.

Mijn nagels zijn voor mijn doen echt lang. Zo zien ze er normaal alleen maar uit als ik twee weken vakantie heb gehad. Na één dag werken breken ze vaak allemaal weer af. Maar nu dus niet. Misschien komt het door de multivitaminen die ik nu bijna dagelijks slik?

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik schreef over timelapse fotografie en de bestelling die ik daarvoor had gedaan? Ik heb hem binnen! En de eerste resultaten zijn al voorbij gekomen op onder andere Instagram. Ik zal er hier binnenkort ook nog wel een artikel over schrijven.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Bianca Schrijft 29 januari 2016 op 11:48

  Super mooie dingen om inderdaad blij van te worden. Wij zitten op dit moment in de auto naar huis, na een last minute verblijf bij center parcs. Altijd heerlijk.
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst..Het medicijnentekort.

 • Reageer Manon 29 januari 2016 op 17:02

  Leuke dingen om blij van te worden!
  Manon heeft onlangs geplaatst..MUA Lip Switch Matte – Shine Duo | Hot Fuchsia

 • Reageer Ilona 31 januari 2016 op 00:26

  Dat zijn inderdaad allemaal dingen om vrolijk van te worden. Wij vallen ook nooit lepeltje lepeltje in slaap. Niet omdat hij laat thuis komt, maar gewoon omdat ik dat veel te warm vind! Liefs ilona
  Ilona heeft onlangs geplaatst..Liebster award | Mijn tips voor bloggers, een banaan met ringtone en Szigetfestival!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge