2WwW
Lifestyle

2WwW #3 – Center Parcs, Eten & Spierpijn

In 2 Weeks with Wendy (2WwW) laat ik jullie om de twee weken weten wat ik in de afgelopen 14 dagen heb gedaan. Van dagelijkse dingen tot minder dagelijkse dingen. Meer weten over het hoe en waarom van deze overzichtjes? Ik schreef er begin dit jaar een introductie artikel over.

divider.png

Zondag 31 januari

Vandaag was zo’n typisch luierdagje. Ik heb deze dag echt werkelijk waar niks boeiends gedaan. Zulke dagen zijn soms ook gewoon even heerlijk.

Maandag 1 februari

De werkweek is weer van start en gelijk diezelfde avond was ik alleen met het eten. Kevin was druk bezig in de kroeg met het installeren van de nieuwe airco’s en bleef voor het gemak daar eten. Ik houd het voor mezelf dan altijd lekker makkelijk: een gebakken ei op brood. ‘s Avonds zat ik op Youtube filmpjes te bekijken van een nieuw spel genaamd “Slime Ranger” en wat lijkt me dat een grappig en cute spel. Ik denk alleen dat het het fijnst speelt met een controler voor je pc/laptop en laat ik dat dan weer net niet hebben.

Dinsdag 2 februari

Kennen jullie de app Neko Atsume? Ik ontdekte het via de vlogs van Mascha (Beautygloss) en alhoewel het eigenlijk maar een super simpel spel is (eigenlijk kan je het niet eens een spel noemen), vind ik het wel ontzettend grappig. Vandaag was ik dan ook weer veel bij mijn katjes aan het kijken in de hoop dat ik weer nieuwe exemplaren voorbij zag komen.

Woensdag 3 februari

Mijn vaste dagje vrij vandaag. Althans, de afgelopen paar maanden. Eigenlijk best lekker zo’n onderbreking midden in je werkweek. Ik ging lekker winkelen voor mezelf en voor ons weekendje weg. Ik kocht een setje Sally Hansen Miracle Gel nagellak om een keer te proberen. Ik ging bij de Hunkermöller opzoek naar een nieuwe bh. Ik shopte nog wat creabea spulletjes bij de Action en de Hema. Voor het weekendje weg ging het vooral om praktische spullen zoals een nieuwe tandpasta. Verder maakte ik alvast een begin met het inpakken van mijn kleine trolley.

Donderdag 4 februari

Ik kom graag thuis in een opgeruimd huis, dus na het werken was ik ‘s avonds vooral daar mee bezig. Daarnaast zouden mijn ouders dat weekend op de katten passen en dus geregeld langskomen om eten te geven en de kattenbak te verschonen. Die laat ik natuurlijk ook niet in de rommel zitten. Tussen het opruimen en schoonmaken door bracht ik ook nog even een setje huissleutels bij mijn ouders.

Vrijdag 5 februari

Vandaag gaan we naar Center Parcs! ‘s Ochtends moest Kevin nog heel even wat dingetjes doen, maar om iets voor twee waren op het park. We moesten nog even wachten tot drie uur voor we met de auto het park op mochten, maar dat hinderde niet. We liepen naar de Market Dome om daar alvast de restaurants te reserveren voor dat weekend. Daarna hebben we in de Jungle Dome even wat gegeten, want we hadden helemaal niet geluncht ofzo. Daarna konden we met de auto het park op en onze spulletjes in het hotelappartement zetten. Wat ideaal zeg, al in het overdekte centrum zitten. Niet door de kou of regen voor het ontbijt ‘s ochtends of het eten ‘s avonds.  Die avond aten we in het Italiaanse restaurant “Nonna’s” en het smaakte allemaal heerlijk. Het bleek maar weer dat ik op zulke momenten echt vergeet om blogger te zijn, want alleen van het hoofdgerecht heb ik een foto.

Zaterdag 6 februari

Vandaag een actieve dag. We zijn lekker wezen wandelen en geocachen in de omgeving. Een leuk rondje om het bos heen. Heerlijk in de frisse buitenlucht, lekker kletsen met elkaar en af en toe zoeken naar een verstopte cache. Daarna zijn we ook nog lekker naar het zwembad gegaan en hebben we heerlijk liggen dobberen in het golfslagbad. ‘s Avonds aten we bij het lopend buffetrestaurant “Evergreenz”. Heerlijk van alles gegeten en stiekem weer met een veel te volle maag weer terug naar ons appartementje voor dat weekend. Daar heb ik lekker in bad gelegen met mijn Lush bathbomb. Wat een kleur, heerlijke geur en glitterspektakel was dat. Kevin wilde daarna ook nog even lekker in bad hangen. Een relaxed einde van deze actieve zaterdag.

Zondag 7 februari

Ons jubileum is vandaag! Alweer 12 jaar samen. Na het uitgebreide ontbijt gingen we lekker bowlen en voor het eerst sinds jaren won ik het weer van Kevin. Echt ik verbaasde mezelf gewoon. Van de drie volledige potjes die we konden spelen in het uurtje dat we de baan hadden, won ik twee keer. Daarna gingen we een stukje wandelen over het park en besloten we ergens te gaan zitten om te eten. In eerste instantie wilde we dat in de Jungle Dome doen, maar daar was het zo ongelooflijk druk dat er geen zitplaats meer vrij was. En dus wandelden we een stukje verder en aten we een bittergarnituur in het Grand Café van de Market Dome. Uiteraard brachten we weer een bezoekje aan de spelletjeshal (de dagen hier voor ook al trouwens). Het is een soort traditie geworden. Maar helaas: daar waar we een paar jaar eerder de apparaten helemaal door hadden en de ballen continu in de jackpot vielen, kregen we het nu niet voor elkaar. Maar dat maakt het plezier er niet minder op. ‘s Avonds hadden we een plekje gereserveerd staan bij “The Grill” en hebben we weer lekker zitten genieten van het eten.

Maandag 8 februari

Ons laatste dagje op Center Parcs. Vandaag zouden we eigenlijk naar Den Bosch rijden voor de carnavalsoptocht, maar door het slechte weer werd deze afgelast. Heel erg begrijpelijk en dus maakten we andere plannen voor die dag. We moesten om 10 uur uit ons hotelappartement zijn en nadat we de sleutel hadden ingeleverd en de auto weer op het algemene parkeerterrein hadden gezet, gingen we weer lekker naar het zwembad. Na weer flink wat dobberen in de golven, gingen we naar de Jungle Dome voor een lekker hapje eten. Daar was het nu wel lekker rustig. Het laatste wat we op het park deden was een spelletje air hockey. Nog zo’n traditie van mij en Kevin: als we ergens zijn waar zo’n ding staat, dan moeten we er even mee spelen. En dat hebben ze geweten daar in Center Parcs. We hebben dubbel gelegen van het lachen en de schijfjes van het spel vlogen meer dan één keer door de ruimte heen. Oeps! Misschien een beetje te enthousiast? Daarna gingen we naar huis en onderweg aten we lekker wat bij de Mc Donalds.

Dinsdag 9 februari

Wat een spierpijn heb ik vandaag. Blijkt maar weer dat ik helemaal niks gewend ben. Ik ga een stukje wandelen en wat watertrappelen in een zwembad en ik mijn spieren zijn gelijk versleten. Hahaha! Gelukkig kan ik vandaag rustig opstarten, want ik hoef pas om kwart over twee op mijn werk te zijn voor de BSO. ‘s Avonds eten Kevin en ik niet uitgebreid. Het lijkt wel alsof we nog vol zitten van het weekend weg. We kopen broodjes en knakworstjes en dat is ons avondmaal.

Woensdag 10 februari

Deze week starten we rustig op, want vandaag ben ik alweer een dagje vrij. Ik was wat wasjes en ga een beetje rommelen achter de laptop voor mijn blog. Het idee was om wat blogs te typen, maar er komt echt helemaal niks uit mijn vingers. Ik besluit dan maar een media kit voor mijn blog te maken en een lijstje met voorwaarden voor een samenwerking. Daarna ga ik verder met het bewerken van de foto’s van het vrijwilligersavondje van een tijd geleden. Wat een drama was dat. Ik was de juiste spullen voor mijn flitser vergeten en moest het dus zonder doen. Maar goed, ik heb mijn best gedaan en het was op vrijwillige basis dat ik het deed. Als ik er niet had geweest, dan hadden ze geen foto’s gehad.

Donderdag 11 februari

Na het werken, snel thuis wat eten en eindelijk weer eens naar de bloedbank om plasma te doneren. Dat was best alweer een tijd geleden. Ik had helaas twee keer daarvoor af moeten zeggen. Het was druk, maar met mij was alles prima in orde. Ja, mijn bloeddruk was zoals altijd weer vrij hoog, maar dat is elke keer daar en toen ik bij de huisarts een 24 uur meting heb laten doen, was er niks aan de hand. Na de plasmadonatie ging ik nog even langs bij Sylvia. Die had een lekker gebakje in huis gehaald en samen dronken we thee en keken we naar Temptation Island.

Vrijdag 12 februari

Mijn energiepeil was vandaag drie keer niks. Zou het komen door het plasma doneren na een werkdag? Normaal deed ik dat altijd begin van de middag op een dag dat ik vrij was en niks hoefde te doen. Na een dagje werken was ik dan ook lekker moe. Heb die avond ook niet veel meer uitgespookt.

Zaterdag 13 februari

Vandaag gaan ik en een groot deel van mijn collega’s op kraamvisite bij een (oud)collega en daarna lekker gezellig lunchen als afscheid. Ze gaat namelijk terug naar Turkije. Wel raar hoor, als je toch alweer een paar jaar met elkaar gewerkt hebt, dat je dan nu opeens weer afscheid moet nemen. Maar het was gezellig en we hebben lekker gegeten. Daarna eigenlijk niet veel bijzonders meer gedaan. In eerste instantie zou ik met Kevin en een vriend van hem mee gaan naar een uitgaansgelegenheid waar we vroeger vaak kwamen, maar dat ging uiteindelijk niet door. Hij ging wel, maar ik kon niet meer mee. Jammer, maar helaas.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sas 5 maart 2016 op 09:58

    Ziet en klinkt gezellig, Centerparcs is altijd leuk!
    Sas heeft onlangs geplaatst..Wat ik allemaal (voor het eerst) deed in de maand Februari

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge