Travel + Trips

Kom er in! Kom er in! Kom er in!

Niet iedereen zal de tekst in de titel gelijk herkennen. De meeste kennen het misschien beter als “Kom er bij” in plaats van “Kom er in”. Gaan er al belletjes rinkelen? Het is een stukje uit één van de liedjes uit Disney’s Belle en het Beest. Om even nog wat specifieker te zijn: de musical Beauty & the Beast.

In 2005 had ik er al ontzettend graag bij willen zijn, maar toen is het er niet van gekomen. Toen had ik echter ook nog nooit een musical gezien en had ik niet echt het besef van wat ik nou eigenlijk had gemist. Drie jaar later zag ik mijn eerste musical (Dirty Dancing) en toen had ik er echt spijt van dat ik nooit ben gegaan. Balen! Je kan je dus wel voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen er bekend werd dat de musical eind 2015 weer terug zou komen.

“Het maakt me niet uit of je mee gaat of niet, maar ik MOET naar die musical!”, zei ik tegen Kevin. Gelukkig gaat Kevin graag mee en dus was het afwachten op een leuke aanbieding. Die kwam al snel, maar door de drukke feestdagen lieten we deze aan ons voorbij gaan. Met de gedachte dat de musical vast nog wel verlengd zou worden en dat er vast nog een keer een kortingsactie zou komen.

Dat verlengen zal hem niet gaan worden, want de volgende musical staat alweer klaar voor eind dit jaar, maar een tweede kortingsactie verscheen wel in de postvak IN van mijn mailbox. Kevin en ik besloten maar gelijk kaartjes te reserveren, voordat het te laat was. Onze plekjes staan vast: een donderdagavond op rij 6, stoel 18 en 20.

En nu ben ik op Youtube de musical liedjes van 2005 aan het terug luisteren. Ik moet natuurlijk wel even wennen aan de net wat andere teksten dan in de tekenfilm, maar ik weet zeker dat ik er ontzettend van ga genieten. Dat doe ik nu al. Toen de kaartjes uit de printer rolden, zei Kevin het al meteen: “Je vind het leuk hè?” JA!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Jamey 22 februari 2016 op 09:46

  wwaaaah wat leuk! Ik wil er heen!

 • Reageer Jenn 22 februari 2016 op 10:01

  Zo leuk! Ik was er wel bij in 2005, maar eigenlijk wil ik ook nog een keer. Maar ik wil ook heel graag naar de lion king, die heb ik wel gemist de vorige keer.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week… #59

 • Reageer Manon 22 februari 2016 op 14:41

  The beauty and the beast lijkt me zo een mooie musical !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Oriflame Love Potion Secrets Parfum

 • Reageer Saar 22 februari 2016 op 18:28

  Leuk! Have fun!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Zosaar In Beeld Week 6 met een; Kerststal, Ruiten Krabben en WIDM

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge