Challenges + Tags

Let’s Go To Work tag – Wie vulde hem in?

Weten jullie nog dat ik in augustus 2015 de “Let’s Go To Work” tag in het leven riep? Een tag met als onderwerp je werk / je baan? Stiekem was ik best wel een beetje trots op mijn eerste zelf verzonnen tag en ik vind het dan ook helemaal geweldig om te zien dat hij inmiddels ook door andere is over genomen. Het gaat niet mega hard, maar langzaam verspreidt hij zich in het blogwereldje. Van het weekend bedacht ik me: “Goh, laat ik eens naar mijn tag gaan Googelen!” Ik vond wat bloggers die hem invulde en het leek me leuk om dat met jullie te delen. Wie weet ontdekken jullie er nog leuke nieuwe bloggers tussen.

divider.png

divider.png

Ik vind het een ontzettend leuk lijstje om te zien. Ik zie een aantal meiden met dezelfde baan als ik, maar ook een heleboel hele andere banen. Heel interessant om al hun antwoorden te lezen. Heb je deze tag nou zelf ook nog ingevuld en sta je hier niet bij? Of ben je hem bij iemand anders tegen gekomen? Laat het me dan even weten in een reactie. Ik kom met alle plezier de tag bekijken en dan kan ik dit lijstje aanvullen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sas 2 februari 2016 op 09:50

    Ohhhja ik had deze tag ook gekregen, volgens mij van Typisch Tam.
    Ik ga hem binnenkort invullen, ik wacht even de interne vacature af waarvoor ik volgende week Maandag meer weet. Maar hij komt eraan 😉
    Sas heeft onlangs geplaatst..6 Inspirational Quotes That You Should Live By Every Day

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge