Beauty + Fashion

Lush Intergalactic Bathbomb

Door het lezen van andere blogs en het kijken naar verschillende Youtubers ontdek ik steeds weer allerlei dingen en producten waar ik eerder nog nooit van gehoord had. Eén van die vele ontdekkingen, waar ik inmiddels al een aantal jaren het bestaan van af weet, is Lush. Vooral de bathbombs en bubblebars fascineren mij, maar helaas ontdekte ik dit merk pas toen ik al was gaan samenwonen. Waar ik bij mijn ouders thuis nog een bad ter beschikking had, heb ik nu alleen nog maar een douchecabine. Ik besloot voor mezelf dat, als wij ergens een weekend of langer zouden verblijven en er was een bad, dan moest ik een keer iets van Lush proberen. Tijdens ons afgelopen weekendje naar Center Parcs was het zover.

Maar goed, wat kies je dan? Ik besloot voor een bathbomb te gaan. Ik wilde een mooi product en één die lekker rook. Ik las allerlei reviews en keek naar de ingrediënten en beschrijvingen van de geur. Ik bekeek ook veel Youtube filmpjes om te zien hoe de bathbombs er ‘in actie’ uitzagen. Natuurlijk moest ik ook rekening houden met dat wat wel of niet op voorraad was en uiteindelijk viel de keuze op de Intergalactic bathbomb. De geur sprak me aan en ik vond hem er prachtig uitzien.

lush intergalactic bathbomb

Eenmaal in Center Parcs liet ik na een active dag het bad vollopen. Ik liet de bal er in vallen en hij begon gelijk hard te bruisen. Wat een heerlijke geur kwam mij tegemoet! Ik kan me voorstellen dat deze geur met onder andere pepermunt, heerlijk is als je verkouden bent. Het water kleurde prachtig blauw met in het begin een swirl van roze en geel. Ook dreven er heel veel glitters door het water. Toen de bruisbal helemaal op gebruist was, ben ik in het bad gestapt en heb ik me even lekker ontspannen. Ook Kevin wilde daarna nog wel even in bad liggen.

Ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt voor mezelf om deze bathbomb als eerste te proberen. Geen idee wanneer ik weer een keer in een huisje/appartement/hotel zit met een bad, maar ik ga toch maar eens een lijstje maken met welke andere producten ik dan nog zou willen proberen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Demi| prettyfallingstars 24 februari 2016 op 14:23

  Heel herkenbaar dat je nog niet zoveel van lush had gehoord voordat je blogde, ik had precies hetzelfde. Ik kocht met kerst mijn eerste lush product. En misschien word dit wel mijn volgende aankoop. Hij ziet er geweldig uit! En dat hij lekker ruikt geloof ik meteen.

 • Reageer Saar 24 februari 2016 op 19:55

  Allee daarom zou je dus gewoon al een bad moeten hebben.
  Saar heeft onlangs geplaatst..Voor Jou – Jojo Moyes

 • Reageer Ellen 24 februari 2016 op 19:57

  Lush is echt één van de beste merken voor bruisballen & bubble bars vind ik zelf ^^ Prachtige geuren & kleuren! Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar deze ziet er ook weer mooi uit =).
  Ellen heeft onlangs geplaatst..Lord & Berry | 20100 Matte Crayon Lipstick!

 • Reageer Veerlez 24 februari 2016 op 20:24

  Oké, nu heb ik dus echt zin om in bad te gaan! Maar ik heb helemaal geen bad, problematisch! Maar mijn broer heeft een bad en mijn zusje werkt bij de lush, dus ik denk dat ik dit wel moet kunnen realiseren! 😉
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..Waarom stel ik mezelf doelen?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge