2WwW
Lifestyle

2WwW #5 – Hoofdpijn, Invallen & Roadie

In 2 Weeks with Wendy (2WwW) laat ik jullie om de twee weken weten wat ik in de afgelopen 14 dagen heb gedaan. Van dagelijkse dingen tot minder dagelijkse dingen. Meer weten over het hoe en waarom van deze overzichtjes? Ik schreef er begin dit jaar een introductie artikel over. divider

Zondag 28 februari

Vandaag begon ik de dag met een rondje skeeleren en ‘s middags gingen we spontaan even naar de stad (Dordrecht) om even wat spijkerbroeken te scoren. Kevin versleet de ene naar de ander en ook ik droeg steeds dezelfde twee broeken. We zouden even bij de H&M gaan kijken en bij de Primark. Meer tijd om uitgebreid te winkelen, hadden we niet. Kevin moest namelijk om een bepaalde tijd weer thuis zijn in verband met een afspraak die hij eerder gemaakt had. Ik was dat stiekem een beetje vergeten en riep in de stad dat we anders gelijk wel bij de Beren konden eten. Ja, dat werd hem dus niet. Althans… Onder het mom: “Nou heb je me lekker gemaakt!”, zijn we die avond alsnog bij de Beren wezen eten. Alleen dan in Gorinchem.

Maandag 29 februari

Het is schrikkeldag en deze dag voelde echt als een extra dag, want vandaag was ik lekker vrij. Ik was echt enorm lui en heb heel veel geslapen die dag. Het zal wel nodig geweest zijn. ‘s Avonds maakte ik ovenpasta met zalm en deze lieten we ons goed smaken.

Dinsdag 1 maart

Vandaag kwam de bereikmeter voor ons kattenluik binnen. In de kou en natte sneeuw zat ik de verschillende metingen uit te voeren. Gelukkig was het zo gedaan. Daarna was het weer tijd om aan het werk te gaan op de buitenschoolse opvang. Naar mate de middag vorderde kreeg ik opeens hoofdpijn. Ik denk omdat het zo warm was op de BSO. ‘s Avonds rustig aan gedaan.

Woensdag 2 maart

Weer een dagje werken, maar wel korter dan gepland. Het is rustig door veel zieke kindjes en ik kon eerder naar huis. Voor dat ik naar huis ging, hoorde ik nog dat ik de volgende dag moest invallen voor een collega. Dat werd nog wel even wat regelen, want ik had eerder al aangegeven dat als ik moest werken, ik de vroege dienst wilde draaien. Gelukkig wilde mijn andere collega wel van dienst ruilen. Dat ik eerder klaar was, kwam goed uit. Kon ik mooi even SureFlap bellen over de uitkomsten van mijn testjes. Maar nadat ik al 15 minuten in de wacht had gestaan en ik toch echt moest gaan koken, besloten ik maar even te mailen.

Donderdag 3 maart

Vandaag dus aan het werk en het zou een drukke ochtend worden. De fotograaf zou namelijk komen en dat is altijd toch weer even een regeldingetje. Kinderen in hun goede goed, gezichtjes poetsen, haren netjes maken en dan één voor één met ze naar boven om op de foto te gaan. Je merkt bij sommige kinderen dan toch dat ze last hebben van de onrust en het feit dat het normale ritme een beetje is verstoort. Na een druk dagje op het werk, hield het voor mij nog niet op. Nu moest ik gaan haasten voor ons musicalavondje. Maar we waren op tijd en hadden zelfs nog tijd gehad om even onderweg wat te eten.

Disneys-Beauty-and-the-Beast-Stage-Entertainment-foto-Deen-van-Meer-691x463

Vrijdag 4 maart

Wat een kort nachtje. Na zo’n avondje uit ben je natuurlijk niet 1, 2, 3 thuis en alhoewel je zo snel mogelijk op je bed gaat liggen, slaap je ook nog niet in één keer. En als de wekker dan weer iets voor zes begint te pingelen, dan is het uit bed stappen toch net even wat zwaarder dan anders. Maar zodra ik bezig ben, gaat het prima. ‘s Avonds lekker op tijd naar bed gegaan om weer fris het weekend te starten.

Zaterdag 5 maart

De Dirk is inmiddels weer geopend, maar toch gaan we voor onze wekelijkse boodschappen naar de Albert Heijn. Nog even op het laatste nippertje Eftelingzegels scoren. Ik had uitgerekend dat we met één keer boodschappen doen, precies genoeg zegels hadden voor 2x €10,- korting. Eén keer voor mij en één voor Kevin.  De rest van de dag weer met mijn blog bezig geweest en vooral heel veel mail zitten beantwoorden. Met patatjes als avondeten sloot ik de dag af. Ook werd ik nog even, tot mijn grote verbazing, winnaar van mijn moeders “Wie is de Mol?” poule. En dat terwijl ik geen enkele aflevering heb gezien. Blijkbaar ben ik goed in gokken. Kevin ging nog even naar de loods en kwam pas ‘s nachts een keer naar huis. Toen ik om half drie wakker schrok was hij er in ieder geval nog niet.

2016-03-05 09.35.21 1

Zondag 6 maart

Het gevolg van dat vroeg naar bed gaan, is dat ik vandaag ook weer vroeg wakker was. Nou kwam dat ook wel omdat Kevin zijn mobiel een onverklaarbaar piepje gaf elke minuut. Ik heb lekker een gekookt eitje gegeten en vervolgens mijn laptop weer opgezocht. ‘s Avonds keken we een filmpje op Netflix en voor het eerst via de Chromecast die Kevin met kerst had gekregen. Normaal doen we het via onze blu-ray speler (daar zit ook Netflix op), maar we kregen het maar niet aan de praat. Elke keer weer een foutmelding bij het laden van de film. Op mijn mobiel deed hij het wel gewoon, dus snel de Chromecast opgezocht, geïnstalleerd en toen konden we toch nog genieten van de film. We keken de film “Moms’ Night Out’ en ondertussen lepelden we allebei een pot Ben & Jerry’s leeg.

moms-night-out-slider

Maandag 7 maart

Een nieuwe week is weer van start en na een dagje werken, zitten Kevin en ik samen de hele avond achter ons laptop. Toch wel een stuk gezelliger nu we samen op dezelfde kamer zitten.

Dinsdag 8 maart

Vandaag draai ik weer de buitenschoolse opvang en dus hoef ik niet vroeg op te staan. Maar om zes uur schrik ik wakker van mijn telefoon. Het is mijn baas met de vraag of ik ‘s ochtends kan komen invallen. Dat kan en dus begin ik me aan te kleden en klaar te maken om te gaan. Voordat ik weg ga, installeer ik nog even snel het vervangende kattenluik dat we hebben ontvangen. Ik hoop dat het nu wel goed werkt en dat de katten vandaag gewoon lekker naar buiten kunnen. Helaas blijkt ‘s avonds dat niets minder waar is. Dat wordt toch weer verder zoeken naar een oplossing.

Woensdag 9 maart

Ook vandaag weer invallen, maar dit keer wist ik het de dag van te voren al. Dat scheelt wel, want als je wakker gebeld wordt, dan is dat toch minder fijn opstaan. Als ik op de snelweg rijd richting mijn werk, word ik ingehaald door Kevin. Ik zie het echter pas op het allerlaatste moment. Iets met file rijden en dat ik dan blijkbaar toch iets minder zit op te letten in mijn spiegels. Ook deze avond ga ik weer naar bed met hoofdpijn. Valt me op dat ik dat de laatste tijd vaker heb. Misschien toch eens in de gaten houden.

Donderdag 10 maart

Mijn laatste werkdag deze week. Gelukkig maar, want door al dat extra invallen heb ik best wel een aantal lange dagen gemaakt. Maar ondanks dat ik verwachte vandaag wel moe te zijn, valt dat hartstikke mee. ‘s Avonds ga ik samen met Kevin op pad om door hem gehuurde spullen op te halen. We eten lekker bij de McDonalds en we zingen lekker mee met allerlei bekende meezingers.

Vrijdag 11 maart

Vandaag zijn Kevin en ik allebei vrij van ons werk. ‘s Ochtends gaan we op pad om nog meer spullen te halen die Kevin heeft gehuurd voor zijn eigen bedrijfje. Toen we net op het punt stonden om weg te gaan, belde mijn moeder. Ze vroeg me of ik misschien met haar mee kon naar de dierenarts. Als alles ging zoals gepland, dan waren we precies op tijd weer terug. Kevin kon me gelijk bij mijn moeder afzetten en ik kon haar helpen de kat in het reismandje te krijgen. Na het bezoekje aan de dierenarts, bleef ik nog even hangen. Kevin was een show aan het opbouwen en ik zou met hen mee-eten. Toen ik wist hoe laat hun gingen eten, ging ik richting huis om me even op te frissen en dan naar hun te gaan. We aten patat met sàte. Daarna gingen hun door met opbouwen en ben ik even gebleven om te helpen. Om half 12 ging ik naar huis. Erg moe, koude rillingen, keelpijn en alweer hoofdpijn. Ik had echt het idee dat ik gewoon goed ziek ging worden.

IMAG0387

IMAG0388

Zaterdag 12 maart

‘s Ochtends opgestaan en ik had nergens meer last van. Dat was maar goed ook, want ik had Kevin beloofd foto’s te komen maken van het setje wat hij had opgebouwd. En als ik dat op mijn gemak wilde doen, zonder oefenende dansgroepjes op de balletvloer, dan moest ik dat vroeg in de ochtend doen. Vervolgens ben ik de hele dag gebleven. Ik heb de eerste en derde show helemaal gezien en tijdens de eerste helft van de tweede show ben ik nog even snel boodschappen gaan doen. Aan het einde van de derde show heb ik de jongens geholpen met de hele boel weer opruimen. Signaal- en stroomkabels loskoppelen, op de juiste manier oprollen, lampen uit de truss halen, enzovoorts. Ja, deze naast blogger ben ik dus ook nog een ‘roadie’. Uiteindelijk reden we om half 12 weg. Kevin moest daarna nog even naar de kroeg om daar te assisteren, maar ik dook lekker mijn bedje in.

981173_952512014840881_3696935392701148218_o

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge