2WwW
Lifestyle

2WwW #6 – Plantjes, Onderweg & Bloggen

In 2 Weeks with Wendy (2WwW) laat ik jullie om de twee weken weten wat ik in de afgelopen 14 dagen heb gedaan. Van dagelijkse dingen tot minder dagelijkse dingen. Meer weten over het hoe en waarom van deze overzichtjes? Ik schreef er begin dit jaar een introductie artikel over.

divider

Zondag 13 Maart

Vandaag zijn Kevin en ik op pad om de spullen die gehuurd zijn van andere, terug te brengen. Een soort mini roadtrip. Ik geniet wel van zulke momenten, lekker samen in de auto. Soms gewoon kletsen, soms meezingen met allerlei nummers en soms zeggen we gewoon helemaal niks. Zijn we gewoon bij elkaar. Lekker samen. Einde van de middag gingen we naar mijn moeder om alvast haar verjaardag te vieren. We haalden lekker wat van de snackbar en hebben daar de rest van de avond gezeten.

Maandag 14 Maart

Vandaag ben ik vrij en ben ik lekker aan het rommelen geweest in de woonkamer. Kasten leeggehaald, opnieuw ingedeeld, schoongemaakt. En toen was ik zo lekker bezig, dat ik besloot dat de oude planten in huis ook uitgezocht konden worden en waar nodig verpot. Daar ben ik tot ‘s avonds mee bezig geweest.

Dinsdag 15 Maart

‘s Ochtends begin ik de dag met het terugkijken van GTST. Ik had het al bijna een week niet gezien en dus kon ik zo een paar afleveringen achter elkaar kijken. Dat vind ik eigenlijk veel fijner dan elke keer zo’n losse aflevering van 20 minuten. Daarna nog een beetje spelletje zitten spelen op de laptop. Theme Hospital. Hoe oud wil je het hebben? Kevin was een stapeltje oude spellen tegengekomen op zolder en ik kon het niet laten om een aantal daarvan even te installeren. Lang kon ik niet spelen, want er moest natuurlijk ook nog gewerkt worden op de BSO.

Woensdag 16 maart

Nog steeds zijn er zieken op het werk. Als de ene collega beter is, dan wordt de ander ziek. Ik hoop dat het mij bespaart blijft. Vandaag viel ik dus weer in voor een collega en ‘s avonds gingen Kevin en ik weer op pad. Ja, alweer spulletjes halen voor zijn eigen bedrijfje. Het lijkt nu net of we dat echt super vaak doen, maar het is echt met vlagen. Dan weer een hele tijd niet en dan zomaar opeens een paar keer achter elkaar.

Donderdag 17 maart

Moet ik de ene dag nog invallen, ben ik de volgende dag overbodig. Ook onder de kinderen zijn wat zieken en dus waren we overbezet. Ik kon thuis blijven en dat kwam eigenlijk wel goed uit. We hadden gemerkt dat Charlie liever niet aangeraakt wilde worden bij de aanzet van zijn staart en als we dat wel deden, dan liet hij duidelijk merken dat het zeer deed. Dus de dierenarts maar weer gebeld en ze vond het inderdaad een goed idee om maar even langs te komen. We maakten een afspraak voor later die dag en in de tussen tijd besloot ik dat het ook wel tijd was voor nieuwe plantjes in huis. Dus lekker naar de Intratuin gegaan en daar allerlei nieuwe plantjes gekocht. Nadat ik die allemaal een plekje had gegeven, lokte ik Charlie in zijn reismandje en gingen we naar de dierenarts. Wat ik vermoede plek waar, maar ik was er heel vroeg bij: een beginnende ontsteking waarschijnlijk door vechten. Door een vochtophoping onder zijn huid had hij pijn. Met twee prikken en een antibiotica kuur van een week gingen we weer naar huis. Ik blij dat vanaf die dag het kattenluikje eindelijk goed functioneerde. Kon ik mooi instellen dat Charlie binnen moest blijven en O’Malley wel naar buiten mocht.

Vrijdag 18 maart

Heel veel kan ik me niet herinneren van vandaag. Tja, dat krijg je dus als je vergeet wat steekwoorden op te schrijven. Dan weet je het ruim een week later niet meer. Wat ik nog wel kan vertellen is dat ik vandaag erg heb moeten lachen om Charlie, want die snapte er echt niks van dat O’Malley wel door het luikje naar buiten kon en hij niet. Hahaha. Elke keer als hij O’Malley door het luikje zag gaan, rende hij er naar toe om vervolgens tot de conclusie te komen dat het luikje voor hem gewoon hartstikke dicht bleef.

Zaterdag 19 maart

Vandaag was echt weer een “ik ben liever lui dan moe” dagje. Ik heb lang op bed gelegen en heb helemaal niks gedaan. ‘s Avonds wel, want we gingen naar mijn oma’s verjaardag. We hebben het niet heel laat gemaakt en vervolgens moest Kevin ook nog weg om verhuurde spullen op te halen. Druk, druk, druk! Uiteindelijk kwam hij pas tegen de ochtend weer thuis. Zonder zijn spullen, want die waren door de politie in beslag genomen wegens geluidsoverlast. Kevin was er bij op het moment dat de politie er was, dus je zou denken dat hij dan wel gelijk zijn spullen mee kon nemen. Helaas bleek dat niet zo te zijn. De huurder van de spullen kon ze de volgende dag bij het politie bureau ophalen en dan kon Kevin het bij hem weer ophalen.

Zondag 20 maart

Vandaag kon Kevin die spullen dus echt gaan ophalen en dat deed hij begin van de middag. Daar naast hebben we eigenlijk niet heel veel gedaan. Lekker rustig dagje.

Maandag 21 maart

Vandaag weer lekker aan het werk geweest. Heb de laatste weken echt een beetje een rommelig rooster. Alles is op de schop gegaan een tijdje terug en dan heb ik ook nog wat diensten geruild met collega’s omdat hun andere afspraken hadden. Geeft helemaal niet, over het algemeen heb ik daar helemaal geen problemen mee. Maar ik merk wel dat ik nu niet lekker in een ritme kom en dat is dan wel even balen. Maar goed, dat komt vanzelf wel weer. ‘s Avonds nam ik lekker een momentje voor mezelf en keek ik via Netflix naar de Disney film Inside Out. Hele leuke film! Echt een aanrader als je net als mij wel van animatie-/tekenfilms houdt.

Dinsdag 22 maart

Deze morgen worden we weer allemaal opgeschrikt door de nare berichten vanuit België. Wat vreselijk is het toch allemaal. En niet alleen hier in Europa natuurlijk, maar overal waar dit soort dingen gebeuren. Maar goed, toch maar terug naar de orde van de dag. ‘s Ochtend ontvang ik een pakketje om te reviewen  en daarna gaan we weer aan het werk op de BSO. ‘s Avonds heb ik een afspraak staan bij de bloedbank en Sylvia gaat gezellig met mij mee. Het was de tiende donatie, dus ik mocht weer wat uitzoeken. Dit keer koos ik voor een badhanddoek. Helaas was ik niet de enige, dus ik kon hem niet gelijk meenemen. Ik ben op de lijst geschreven en zal er even op moeten wachten. En wat ook leuk was, is dat Sylvia zich ook ingeschreven heeft als bloeddonor. Jeej! Hopelijk wordt ze snel uitgenodigd voor een keuring en wordt ze goedgekeurd.

Woensdag 23 maart

Vandaag begon ik de dag met een lekker gezichtsmasker en daarna lekker douchen. Later die dag had ik enorme snacktrek, maar eigenlijk hadden we niks in huis. Behalve een zakje popcornmais wat ik weken geleden al eens had meegenomen. Dus maakte ik voor mezelf wat popcorn met een beetje zout. Toch lekker snacken en ook niet super mega ongezond. ‘s Avonds reed ik naar mijn werk, want we hadden een vergadering. Om kwart over acht was ik ook daar mee klaar en kon ik weer lekker naar huis.

Donderdag 24 maart

Het is weer donderdag en weer dusdanig veel afmeldingen dat ik niet hoef te werken. Daar kwamen we alleen achter toen ik al op het werk was. Dus maakte ik van de nood een deugt en reedt ik naar de Action. Daar was ik alleen wel een kwartier voor openingstijd, dus in de auto vermaakte ik me even met wat social media tot de deuren open gingen. Ik kocht daar verschillende dingen zoals een tuin kweek kas en verschillende shirtjes. Die kweek kas zette ik thuis gelijk in elkaar en daarna ben ik lekker foto’s gaan maken en gaan bloggen. Sinds lange tijd kreeg ik ook echt goed wat uit mijn vingers en schreef zo drie artikelen achter elkaar. Kevin kwam even tussen door thuis, maar ging vrij snel weer weg. Hij at op het werk en deed daarna het geluid verzorgen bij het darttoernooi op zijn werk.

IMG_5504.jpg

Vrijdag 25 maart

Vandaag stond ik stand-by en had ik eigenlijk wel verwacht dat ik gebeld zou worden om te komen werken. Eerder die week was een collega namelijk nog goed ziek. Maar ik werd niet gebeld, dus stapte ik om 9 uur in de auto bij Sylvia om naar de Primark in Dordrecht te gaan. Toen wij daar net waren, was het daar nog goed te doen, maar even later leek het wel of er een aantal busladingen aan middelbare school scholieren werden losgelaten in de Primark. Snel pakken wat we wilde, passen en wegwezen. Daarna heb ik thuis nog lekker een beetje op de laptop zitten rommelen en besloot ik om mijn Postcrossing account weer eens te activeren. Ik schreef gelijk 5 ansichtkaartjes naar onder andere Taiwan, Canada en Duitsland en bestelde online een aantal postzegels voor verzending buiten Nederland. ‘s Avonds kwam mijn zusje langs om Kevins haar te knippen en uiteindelijk ben ik al om een uur of tien in slaap gevallen.

IMG_5519

Zaterdag 26 maart

Wat een prachtige ochtend was het vandaag. Dat is even lekker opstaan. Kevin moest eerst ‘s ochtends weg voor een afspraak en was om 11 uur weer terug. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Wat een drama altijd met de feestdagen. Druk, drukker, drukst. Iedereen die nog even wat extra’s in willen slaan om lekker te eten met Pasen en nog eens extra veel mensen omdat de winkel een dag eerder bijvoorbeeld al twee uur eerder dicht ging. Maar we hebben het overleefd. Daarna moest Kevin weer weg voor z’n eigen bedrijfje en ben ik weer aan het bloggen gegaan. Typen, foto’s maken en onder tussen afgeleid raken door filmpjes op Youtube en dat soort dingen. Vanavond is Kevin ook weg, dus ik denk dat ik eindig op de bank met zelfgemaakte popcorn en Netflix.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge