Overige

5x series die ik nog wil zien

Ik ben niet iemand die veel tv kijkt. Eigenlijk bijna helemaal niet. Als ik tv kijk, is dat vaak omdat Kevin de tv heeft aangezet en ik dan een beetje zit mee te kijken. Met de komst van Netflix ben ik misschien iets meer gaan kijken, maar ook niet veel. Wat ik wel heb sinds ik Netflix heb, is dat ik veel te veel series voorbij zie komen die ik eigenlijk wel zou willen zien. Misschien leuk om eens een kleine opsomming te geven van welke ik eigenlijk nog wel zou willen gaan kijken. En ja, sommige zijn ook al best oud. Maar als je amper tv kijkt, dan mis je wel eens wat.

The Vampire Diaries

Volgens mij heb ik nog nooit een stukje gezien van deze serie en toch trekt het mij. Waarom precies weet ik dan eigenlijk ook weer niet. Zijn het de vampiers? Ik hield altijd wel van een griezel verhaal. Ik genoot ook van boeken zoals de Griezelbus of de boeken uit de Kippenvel-serie. En de beoordeling op Netflix is goed. Als het niks is, kan ik altijd nog stoppen met kijken.

111 aflevering á 42 minuten (77 uur en 42 minuten)

House

Hier heb ik op zich al heel veel aflevering van gezien, maar nooit achter elkaar in de goede volgorde. House was op verschillende Nederlandse zenders te zien, maar dat liep natuurlijk nooit gelijk qua seizoen. En dan zag ik het soms een paar dagen/weken niet en was je de doorlopende verhaallijn weer kwijt. Ik vond House altijd geweldig en daarom zou ik ze graag nog eens allemaal achter elkaar willen bekijken.

175 afleveringen á 44 minuten (128 uur en 20 minuten)

Walking-Dead

The Walking Dead

Over deze serie heb ik heel veel gehoord. Ik heb er games van voorbij zien komen op YouTube. Maar volgens mij heb ik ook van deze serie nog geen fragment gezien. Maar alles wat ik er wel van gezien en gehoord heb, maakt me wel nieuwsgierig. Waar ik alleen een beetje ‘bang’ voor ben, is dat het misschien te bloederig of iets dergelijks gaat zijn voor mijn smaak. Geen idee of dat zo is, maar daar komen we snel genoeg achter als ik ooit met deze serie ga beginnen.

67 afleveringen á 43 minuten (48 uur)

Video Game High School

Dit is echt iets voor mij om in mijn lijstje te zetten. Stiekem blijf ik gewoon een beetje een video game nerd en ja, dan klinkt deze titel natuurlijk super interessant. Nooit van gehoord en volgens mij is het ook helemaal niet een bekende serie. Maar toch heeft hij op Netflix vier van de vijf sterren, dus we gaan gewoon eens kijken wat het me gaat brengen. Misschien wel een leuke, luchtige serie ter afwisseling van de rest?

17 afleveringen van tussen de 24 en 66 minuten (?)  (+/- 12 uur en 45 minuten)

Ghost Wisperer

Oké, eigenlijk mag deze helemaal niet in mijn lijstje staan en de vraag is of het me überhaupt nog gaat lukken om deze te kijken. Hij is namelijk niet beschikbaar via de Nederlandse Netflix. Wel op de Amerikaanse Netflix, maar ik merkte dat mijn trucje om tussen dat aanbod te kijken, sinds kort niet meer werkt. Balen. Misschien vind ik nog een andere manier, misschien komt hij ooit ook tussen het Nederlandse aanbod. Ik wil het alleen heel graag zien. Net als House al veel afleveringen van gezien, maar nooit in volgorde. En alhoewel de aflevering ook prima ieder voor zich zijn te kijken, mis ik soms wel de achterliggende verhaallijn. Ow ja, spoken en geesten? Echt iets voor mij.

107 afleveringen á 44 minuten (78 uur en 28 minuten)

Conclusie: Ik heb nog minimaal 345 uur en 15 minuten aan televisie kijken te gaan. Dat zou ruim 2 weken achter elkaar alleen maar televisie kijken zijn. Zonder pauzes, zonder slaap. Hahaha, hier ben ik dus nog wel even mee bezig.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Meike 9 maart 2016 op 09:04

  Jaaaa, de eerste twee sowieso doen! Ik kan je niet garanderen dat je dan nog een leven hebt, maar zeker kijken!:P TVD is zo spannend en meeslepend en House kijkt heerlijk weg, al moet je wel van die sarcastische humor houden. Leuk lijstje!

 • Reageer Tamarah 9 maart 2016 op 09:53

  House is zo leuk! Vooral de eerste seizoenen waren bij mij erg favoriet. Video Game High School heb ik laatst een keer aan gezet, want ik vond het leuk klinken. Maar ik vond het vooral erg cringy, beetje Nickelodeon-niveau haha.

 • Reageer Manon 9 maart 2016 op 10:39

  De walking dead moet ik ook eens gaan kijken. De rest van de series zijn erg leuk en goed.
  Manon heeft onlangs geplaatst..De Netflix Stream Tag

 • Reageer Jamey 9 maart 2016 op 11:33

  House is echt een van mijn favorieten! Zeker kijken meis!
  Jamey heeft onlangs geplaatst..TOMS – Ready for spring!

 • Reageer Bianca Schrijft 9 maart 2016 op 12:58

  House -> Epic
  Vampire diaries -> Super
  Ghost Whisperer -> Heerlijk
  The Walking Dead -> gewoon op en top sensatie 🙂

  Dat wordt dus voor heel wat uren verdwijnen achter een scherm 😉
  Bianca Schrijft heeft onlangs geplaatst..Vliegtuigspotten

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 9 maart 2016 op 21:45

  Ik houd van Ghost Whisperer <3
  Eilish (artisticstateofmind) heeft onlangs geplaatst..Waarom het zo leuk is om koekjes te bakken

 • Reageer Demi| prettyfallingstars 9 maart 2016 op 23:04

  Dat sn house herken ik. Ik heb wel eens een aflevering gezien en dan vond ik het super leuk. Misschien dat ik die ook ooit nog eens achter elkaar kan gaan kijken. Zelf jkijjk ik nu drop dead diva, ook erg leuk
  Demi| prettyfallingstars heeft onlangs geplaatst..Dit moet je zeker gezien hebben, 5x Budapest

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge