Beauty + Fashion

Action shirts met diverse teksten

Op verschillende social media kanalen had ik het al voorbij zien komen: de vernieuwde kledinglijn van de Action. Ook had ik zelf in de winkel al gezien dat ze het helemaal op de schop hadden genomen, maar echt goed gekeken had ik nog niet. Tot ik opeens iets voorbij zag komen wat gelijk mijn aandacht trok: Action shirts met allerlei verschillende teksten er op. En laat ik daar nou net een zwak voor hebben.

De Hema maakte mij de laatste tijd al heel gelukkig. Zij hebben al een langere tijd simpele basic t-shirts in hun collectie met allerlei leuke quotes er op. Lekker ruimvallend en lang, zodat ik mooi buik en billen en beetje kan verdoezelen. Van de Hema heb ik al zeker vier varianten in mijn kledingkast liggen. Maar nu zag ik dus dat de Action soort gelijke shirts verkoopt. Daar moest ik toch echt even naar gaan kijken.

action shirts

In het filiaal waar ik was hadden ze zeker zes varianten hangen en daar nam ik er drie van mee. Een zwart shirt met een wit met koperkleurige opdruk, een wit shirt met zwart en koperkleurige opdruk en als laatste nog een mintgroene versie met zwarte opdruk. Ze hebben alle drie een ronde hals, korte mouwen en de achterkant is aan de onderkant rond en is iets langer dan de voorkant. Ik vind dat altijd een heel fijn model. Zelf koos ik voor een L al had ik een M waarschijnlijk ook wel aangekund, maar dan had dat wel strak gezeten en daar voel ik me gewoon niet helemaal comfortabel in.

action shirts

My Dear
Let’s get Away
For Always
This is all we need

action shirts

By Flower Parfums
P/PINK
100% Eau de Parfum
Summer Fragance
80ml 3.4fl.oz. made in France

action shirts

Don’t forget to be
AWESOME
Every day

divider.png

Deze en dus nog verschillende andere Action shirts van hetzelfde model kosten op dit moment €4,09 per stuk.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Jenn 25 maart 2016 op 09:18

  Ik had ze ook al op verschillende blogs voorbij zien komen, vooral de laatste vind ik erg leuk!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Mijn persoonlijke alfabet: N

 • Reageer Ilse 25 maart 2016 op 10:06

  Wat een leuke shirtjes! Deze vind ik echt mooi!
  Ilse heeft onlangs geplaatst..Sick of this shit

 • Reageer Sas 25 maart 2016 op 10:55

  Ja ze zijn erg tof deze teksten!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Hoe ik mijn rust (her)vond

 • Reageer Wanda 25 maart 2016 op 16:44

  Leuke shirts en ook leuke teksten! Meestal vind ik teksten of te kinderachtig of te sexistisch klinken maar dit zijn inderdaad leuke teksten! Misschien morgen toch nog maar even langs de Action.

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 26 maart 2016 op 16:29

  Ik vind ze echt leuk!
  Eilish (artisticstateofmind) heeft onlangs geplaatst..Let’s rock SPRING | Inspiratie

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge