Magische Mok
Overige

Toveren met een Magische Mok

Op sommige gebieden ben ik best een beetje ouderwets. Een boek lees ik het liefst gewoon vanaf papier. Mijn agenda is niet digitaal, maar ik schrijf het gewoon nog op. Ik vind het leuk om kaarten te sturen en te ontvangen, in plaats van bijvoorbeeld een digitale kerstgroet. En foto’s druk ik het liefst af: in een kant-en-klaar fotoboek of om ze zelf in een album te plakken. En toch zijn er nog genoeg foto’s die “ongebruikt” op de harde schijf van mijn laptop blijven staan. En dat vind ik heel erg zonde! Tijd om eens te kijken wat we daar eens mee kunnen doen.

Mokken bedrukken met een foto, dat kon ik wel al. Maar dat je ook een Magische Mok kon creëren, daar was ik nog niet zo mee bekend. Op de website prachtigkado.nl kan je heel makkelijk zo’n Magische Mok laten maken. Je kiest een foto, voegt er eventueel nog tekst aan toe en meer is het eigenlijk niet. Alleen nog wachten tot de pakketbezorger het bij je komt brengen.

En dat gaat ook erg snel. Ik stuurde om kwart over vijf ‘s middags mijn foto door en twee dagen daarna werd de mok bezorgd. Als ik drie kwartier eerder had geweest, had ik de mok zelfs de volgende dag al ontvangen. De mok zat lekker stevig ingepakt in bubbeltjesplastic en vervolgens weer in een kartonnen doos. Je wilt natuurlijk geen mok ontvangen met een afgebroken oor.

Magische Mok

Magische Mok

Zoals je op de foto’s kunt zien is de mok zwart van buiten en wit van binnen. Als je goed kijkt en/of de mok in het licht houdt, dan zie je de onderliggende foto al een beetje staan. Op de site hebben ze dat ook netje aangegeven. Als je dat niet zou willen, zou je de matte variant van de Magische Mok moeten nemen.

Tijd voor een beetje magie! Ik heb de waterkoker zijn werk laten doen en langzaam schenk ik het warme water voor mijn thee in de mok. Niet lang nadat je de beker hebt volgeschonken, begint de foto helemaal tevoorschijn te komen. Opeens is de mok helemaal wit met jouw zelfgekozen foto. Is je koffie of thee op (of koud afgekoeld, wat bij mij nog wel eens gebeurt), dan verdwijnt de foto weer en is de mok van buiten weer helemaal zwart.

Magische Mok

Super leuk om dit cadeau te doen, maar ook leuk voor jezelf. Je kan bijvoorbeeld ook je logo er op laten drukken. Staat toch hartstikke leuk op je bureau, zo’n mok waar dan op magische wijze je logo op verschijnt? Er was eigenlijk maar één klein nadeel: ik vond de foto op de mok wat donker uitgevallen. Ik heb ter vergelijking het origineel ook even bij de foto’s geplaatst. Dat is misschien dus wel iets om rekening mee te houden als je zelf ook wat besteld.

Magische Mok

Magische Mok

Verder vind ik de mok heel erg leuk en hij tovert bij elk theetje een glimlach op mijn gezicht door de mooie herinnering die er op staat. Op dit moment kost de Magische Mok nog geen €10,- inclusief bedrukking.

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Jamey 2 maart 2016 op 09:01

  o wat super cool zeg!!
  Jamey heeft onlangs geplaatst..Miss Sporty InstaGlow Foundation

 • Reageer Manon 2 maart 2016 op 11:04

  Wat een gave mok!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Bobbi Brown Blush | Tawny

 • Reageer Saar 2 maart 2016 op 20:33

  Grappig!

 • Reageer Lilian (ikwordvrolijkvan) 3 maart 2016 op 09:39

  Super leuk! Echt een tof cadeautje ????
  Lilian (ikwordvrolijkvan) heeft onlangs geplaatst..Nooit meer pillen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge