badjas
Beauty + Fashion

Comfortabel in jouw unieke badjas

Nog even en het is weer Moederdag. De dag van het jaar dat moeders weer even in het zonnetje worden gezet door hun kinderen. De kinderen op mijn werk zijn alweer een tijdje bezig met het creëren van een leuk cadeau en ook ik heb al zitten verzinnen waar ik mijn moeder dit jaar mee kan verrassen. Misschien moet jij ook nog je Moederdag cadeaus kopen? Dan is misschien het product wat ik vandaag ga reviewen wel een idee. Ik mag namelijk een gepersonaliseerde badjas reviewen.

Ik vind een badjas persoonlijk echt heerlijk. Niet alleen om jezelf mee te kunnen bedenken als je je bad of douche uit stapt, maar ook om mezelf even wat warmer te kunnen houden als ik in de winter in mijn pyjama naar beneden loop. Of in plaats van een lekker dekentje tijdens het film kijken. Mijn badjas wordt altijd goed en vaak gebruikt.

Een badjas met mijn eigen naam er op, heb ik echter nog nooit gehad. Ik vind zo’n badjas met op geborduurde naam altijd een bepaalde uitstraling hebben. Het staat op één of andere manier chique (voor zover een badjas chique kan zijn). Toen ik op Prachtigkado.nl de badjassen met naam voorbij zag komen, leek me dit een super leuk product om te testen. Zeker ook omdat dit me een heel leuk Moederdag cadeau lijkt.

badjas

Je kunt kiezen uit een gewone of een luxe variant en die hebben allerlei verschillende kleuren. Wit en zwart, maar ook roze en met een printje. En dan zijn er ook nog allerlei kinderbadjassen te vinden. Ik koos voor de Fuchsia luxe badjas en liet me naam er op borduren in het wit. Je kan kiezen uit de maten S tot en met XL en zes verschillende lettertypes. Ikzelf koos voor een L (ik vind het fijn als een badjas lekker ruim zit) en als lettertype koos ik Script MT Bold: een mooi en sierlijk lettertype.

badajs

Maandag deed ik mijn bestelling en twee werkdagen later ontving ik mijn pakketje. In mijn pakketje vond ik een briefje met daarop de mededeling dat ze tijdens het borduren ondersteunend materiaal gebruiken en dat je hiervan nog restjes kan vinden op je badjas. Na één keer wassen of met een nat doekje, verdwijnt dit materiaal vanzelf. Natuurlijk even met een nat doekje geprobeerd en inderdaad: het lost vanzelf op door het water. Verder ziet de badjas er erg goed uit. Een lekker knalkleurtje roze en het witte borduurwerkje spat er vanaf. Ik had natuurlijk een maat L besteld, omdat ik het lekker vind om lekker weg te duiken in mijn badjas, maar een maat M had waarschijnlijk ook prima gezeten. Als ik dan echt opzoek moet gaan naar iets om te klagen, dan is het dat de tekst op de achterkant van de badjas niet netjes in het midden staat. Al met al dus gewoon een leuk product en ik ben blij met mijn badjas.

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Jenn 28 april 2016 op 13:43

    Leuk hoor! Ik heb ook een fijne (superluxe) badjas met mijn intitialen, heerlijk, die wordt goed gebruikt!
    Jenn heeft onlangs geplaatst..Kletsblogje #9

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge