Personal

oVvtW #4 – Mooi weer en buiten zijn

De tijd gaat veel te snel en er gebeurt al genoeg narigheid in de wereld. Daarom wil ik elke maand terugkijken op al de kleine (en grote) lichtpuntjes in mijn leven. Gewoon om er even bij stil te staan, omdat we onszelf daar vaak in het dagelijks leven geen tijd voor gunnen. Maar juist die lichtpuntjes maken het leven zo mooi. Zorgen voor geluk. Dat terugkijken doe ik aan het einde van de maand onder de titel: “Om Vrolijk van te Worden” (oVvtW).

divider.png

✿ Dat de was weer lekker buiten te drogen gehangen kan worden. Aan mijn nieuwe droogmolen. Op één of andere manier word ik er blij van als ik naar buiten kijk en de was zachtjes zie bewegen in de wind.

✿ Lekker buiten in de tuin bezig zijn als het zonnetje schijnt. Ook al is het zwaar en smerig werk, dat zonnetje en het feit dat je gelijk resultaat ziet, maakt het helemaal oké. Zelfs grasmaaien vind ik dan helemaal geen straf.

✿ Op mijn werk gebeurt het vaker, maar ik kan er alsnog intens van genieten: kindjes die bij je in slaap vallen. Heerlijk die rust die zo’n kind dan uitstraalt. Daar word ik zelf ook helemaal zen van.

✿ Dingen proberen, uittesten, proeven: het blijft altijd leuk. Ik word dan ook altijd weer erg vrolijk als ik een pakket van The Insiders mag ophalen. En ook deze maand mocht ik weer wat proeven: Starbucks Chilled Classics.

✿ Ik heb in de woonkamer en in de wc zo’n automatische luchtverfrisser staan van Air Wick. Maar één van die twee had het na een aantal jaar toch wel weer gezien: hij werkte al een hele tijd niet goed meer en het was tijd voor een vervanger. Ik kocht een nieuwe Air Wick Freshmatic en was op slag verliefd op de geur die er bij zat. Frisse witte bloemen, zoete meloen en subtiele vanille. Heerlijk!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Manon 29 april 2016 op 17:39

    Hopelijk word het nu wat beter buiten
    Manon heeft onlangs geplaatst..Sally Hansen Miracle Gel | Totem-ly Yours + Top Coat

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge