Overige

Silly Search terms #3

Mensen zoeken soms echt op de raarste dingen. En soms komen ze met die rare zoektermen ook nog eens op mijn blog terecht. Ik vind het leuk om af en toe eens een blik te werpen tussen die zoektermen. Vandaag deel ik er weer eens een paar met jullie en geef ik er een reactie op.

mag ik alsjeblieft een fakking spelletje doen .nl

Euhm, van mij mag je hoor. Ik hou je niet tegen. Wel een beetje jammer dat je er gelijk zo agressief over doet. Misschien maar een rustgevend spelletje kiezen dan. Zonder te veel frustratie.

wat is mijn hobby test

Ik neem aan dat je zelf wel weet wat je hobby is. Of moet ik het soms gaan raden? Ik vraag me af of daar wel een test voor is, want er bestaan zoveel uiteenlopende hobby’s. Een test om te kijken wat voor soort hobby er bij je zou passen, dat zou je wel kunnen vinden.

kat gek op melba toast

Die katten ook. Ze lijken gek op de meest vreemde dingen. Ik heb er één die gek is op aardappelschillen en chips en de ander heeft een soort fruit verslaving. Aardbeien, kiwi’s, peren. Het ging er allemaal in.

lege kledinghangers

Die moet je zo min mogelijk hebben! Dus als je daar last van hebt, dan adviseer ik een middagje winkelen.

viltstiften voor volwassenen

Wat is er mis met viltstiften die kinderen ook gebruiken? Mijn kleurboek werd gewoon ingekleurd met stiften die ik bij de speelgoedwinkel heb gehaald. Niks mis mee hoor. Bestaan er überhaupt viltstiften voor volwassenen?

poppies eclairs recaties

Poppies Eclairs? Ik moest er serieus even naar googlen. Snap ook niet dat een zoekmachine je naar mijn blog verwijst als je dit zoekt. Ziet er wel erg lekker uit trouwens. Waar haal je die?

wanneer kerstcadeautjes uitpakken

De grote vraag van december schijnbaar. Je bent niet de enige die dat wilde weten, want heel veel mensen kwamen met deze of een soort gelijke vraag op mijn blog terecht. Mijn antwoord: op het moment dat we bij mijn ouders zijn. Dat kan dus zowel eerste als tweede kerstdag zijn.

de efteling verwacht deze dag gezellige bedrijvigheid

Bedankt voor deze mededeling, maar dat had ik zelf ook wel op kunnen zoeken. En weet je: eigenlijk vind ik het zo’n waardeloze benaming. Want sta je dan wel of niet minimaal een uur te wachten voor verschillende attracties?

kat haat mij

Hè wat vervelend nou. Wat heb je gedaan? Aan zijn staart getrokken? Heb naar de dierenarts gebracht? Zijn lievelingseten niet gekocht? Eén troost: mijn katten haten mij ook wel eens, maar het is altijd van korte duur geweest.

kunnen vuilnismannen zien wat er in de containers zit

Dat vraag ik me nou ook wel eens af. Kunnen ze zien dat ik soms niet zo netjes ben met het scheiden van afval? Bijvoorbeeld die keer dat er een glas kapot was gevallen en ik deze in de restafvalcontainer heb gegooid? Of dat ik papier in de verkeerde container heb gegooid, omdat ik niet door de regen naar de voorkant van het huis wilde lopen om de papiercontainer te halen? Dat ze straks aanbellen: “Hallo mevrouw, er zat iets in uw container wat er niet hoorde. Alstublieft, een boete van 50 euro!”

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Tamarah 8 april 2016 op 08:47

  “mag ik alsjeblieft een fakking spelletje doen .nl” volgens mij was er iemand erg gefrustreerd hahaha :’)
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Depressie: Naar de SGGZ?

 • Reageer Jenn 8 april 2016 op 11:26

  haha, geweldige zoektermen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Mijn persoonlijke alfabet: O

 • Reageer Manon 8 april 2016 op 17:18

  Hahaha wat een leuke zoektermen zitten er tussen
  Manon heeft onlangs geplaatst..Ik ga naar Antwerpen en ik neem mee…

 • Reageer Saar 8 april 2016 op 18:26

  Ze zijn weer leuk!

 • Reageer Sas 15 april 2016 op 21:22

  Haha wat een maffe zitten er af&toe bij he…
  lege kledinghangers.. Hoe komen mensen erop
  Sas heeft onlangs geplaatst..Omdat onze katten soms ook wel eens een fijn cadeautje verdienen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge