Overige

Starbucks ™ Chilled Classics

De geur van koffie: ik vind het echt heerlijk! Maar drinken doe ik het nooit. Ik vind het namelijk helemaal niet lekker. Thuis ruik ik die koffiegeur dus eigenlijk maar twee keer per jaar: met mijn verjaardag en met die van Kevin. Dan staat het koffiezetapparaat lekker te pruttelen voor al onze koffiedrinkende visite. Toen ik van The Insiders een uitnodiging kreeg om me in te schrijven voor de Starbucks ™ Chilled Classics campagne, twijfelde ik dus ook wel even. Toch nam ik de gok en schreef ik me in. Ik werd gekozen als één van de 4300 Insiders die mee mochten doen en kon niet veel later mijn pakket ophalen.

En dat pakket was goed gevuld.

Voor mezelf Om te delen met familie, vrienden en kennissen
1x Starbucks Chilled Classic Caffè Americano 10x Starbucks Chilled Classic Caffè Americano
1x Starbucks Chilled Classic Cappuccino 28x Coupon Chilled Classic product naar keuze bij de AH
1x Starbucks Chilled Classic Caffè Latte 20x Lege beker om coupon in te doen
1x Starbucks Chilled Classic Skinny Latte
1x Starbucks Chilled Classic Caramel Macchiato
2x Coupon Starbucks Chilled Classic product naar keuze
1x Black marker
1x Campagnegids

Chilled Classics

Ik heb de vijf smaken voor mezelf gelijk in de koelkast gezet en ben aan de slag gegaan met het voorbereiden van de lege bekers om ze te kunnen uitdelen aan de collega’s en stagiaires op mijn werk. In elke beker deed ik een coupon en op de deksel schreef ik hun namen. De volgende dag nam ik alles mee en zette ik het in de kantine met een briefje er bij. De tien bekers Caffé Americano gingen ook mee en gingen de koelkast in. Niet genoeg voor iedereen, dus het was wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Er werd leuk op gereageerd door mijn collega’s en ik kreeg ook wat fijne feedback. De koffiedrinkers onder hen vonden dit drankje vooral erg zoet: erg veel suiker. Maar voor degene die normaal koffie niet erg lekker vonden, was het juist daardoor wel lekker.

Chilled Classics

Thuis ging ik natuurlijk ook proberen. Ik proefde elke dag een andere smaak. Normaal gruwel ik al van één slokje koffie, maar dit vond ik wel oké. Nog steeds niet super lekker, maar het was te drinken. De nasmaak vond ik het minst lekker: dat kwam te dicht bij de normale koffiesmaak. En verder moet ik eigenlijk bekennen dat ik de smaken eigenlijk niet zo bizar veel van elkaar vond verschillen. Ik had de verschillende in smaak groter verwacht. Zo ben ik normaal gek op caramel en had ik dus hoge verwachtingen bij de Caramel Macchiato, maar helaas: ook deze vond ik niet echt lekker.

Kennen jullie de Starbucks ™ Chilled Classics? Zouden jullie het willen proberen? En als je het al eens hebt geprobeerd: wat vond je er van?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Jamey 25 april 2016 op 08:34

  Ik vond ze echt in 1 woord HEERLIJK!
  Jamey heeft onlangs geplaatst..My Hair Routine + Brushly Winactie!

 • Reageer Manon 25 april 2016 op 15:24

  Omg ziet er zo lekker uit allemaal.
  Manon heeft onlangs geplaatst..Artdeco | Hello Sunshine Collectie 2016

 • Reageer Jenn 26 april 2016 op 11:49

  Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar volgens mij komt er zo’n bon naar me toe, dus ik ben erg benieuwd!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Review: Karvan Cevitam GO

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge