Beauty + Fashion

Swatch horloge met marine-look

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik een fatsoenlijk horloge had. Mijn Guess horloge heeft bijna iedere dag van de week om mijn pols gezeten. Tijdens een persevent van TK MAXX kocht ik mijn tweede horloge en nu is daar een derde horloge bij gekomen. Van een iets lagere prijsklasse dan de andere twee, maar zeker niet minder mooi als je het aan mij vraagt.

Het horloge wat ik heb mogen toevoegen aan mijn collectie is er één van Swatch. Als ik denk aan Swatch horloges dan denk ik vooral aan het feit dat de horloges de meest uiteenlopende designs hebben. Drukke prints met felle kleuren en dat voor een leuk prijsje. Nou heeft ook Swatch wel zijn duurdere horloges, maar als je bijvoorbeeld op Horloge.nl kijkt, dan zie je dat het grootste deel in de groep 50 tot 100 euro valt. Rondom de 50 euro vind je echt heel veel leuke horloges.

swatch

Maar zoveel leuke en opvallende designs hebben ook een nadeel: wat moest ik in hemelsnaam kiezen? Ging ik echt voor heel opvallend of koos ik toch liever iets wat ook makkelijker overal bij te dragen is? Uiteindelijk kwam ik het mooie exemplaar van de foto’s tegen: de Mariniere (GW169). Een wit siliconen bandje met een opvallend design in de kast. Dit horloge heeft eigenlijk geen wijzerplaat, waardoor je (een deel van) de binnenkant van de kast kan zien. Met goudkleurige wijzers en tandwieltjes en donkerblauwe accenten. Dat goudkleurige kwam mooi uit, want ondanks dat ik vind dat je goud en zilver ook prima kan combineren, vind ik het ook wel leuk om bij een gouden ketting en oorbellen, ook een horloge met goud te kunnen dragen.

swatch

Via Horloge.nl bestelde ik dit horloge en de volgende ochtend had ik het horloge al binnen. Wat ik trouwens erg leuk vond, is dat je je bestelling gratis kan laten inpakken. Via mail word je perfect op de hoogte gehouden van je bestelling en wanneer deze is overgedragen aan het postbedrijf. Prima dus. Het enige minpuntje aan de website vond ik dat de horlogezoeker niet altijd even lekker leek te werken. Tijdens mijn eerste zoekpoging was ik dit horloge ook helemaal niet tegen gekomen en tijdens een latere poging zat hij opeens wel tussen mijn selectie. Probeer dus op meerdere manieren de collectie te bekijken.

swatch

Ik heb het horloge nu een paar dagen op mijn werk gedragen. Hij is een stuk kleiner dan mijn andere twee horloges (34mm x 39.2mm x 8.75mm) en ook een stuk lichter door het gebruik van andere materialen (kunststof en silicone in plaats van glas en roestvrijstaal). In eerste instantie vond ik het een beetje goedkoop voelen, maar nu ik hem een paar dagen gedragen heb, merk ik dat het gewoon een degelijke horloge is. Daarbij is het horloge Swiss Made. En dat het wat minder aanwezig om je pols voelt, is soms ook erg prettig. Verder is dit horloge tot 3 bar waterdicht wat eigenlijk inhoud dat hij spatwaterdicht is. Handen wassen of een regenbuitje zou geen probleem moeten zijn.

De Swatch Mariniere (GW169) komt van Horloge.nl en is daar €55,-

 

gesponsord-item.png

 

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Ilse 1 april 2016 op 08:29

  Super leuk, origineel, mooi horloge! Zo eentje zou ik ook nog wel willen. 🙂
  Ilse heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Gezondheidsupdate 2 | Eind maart

 • Reageer Jamey 1 april 2016 op 08:36

  Wat een leuk horloge!
  Jamey heeft onlangs geplaatst..Tjoooz Pro Gellak

 • Reageer Saar 1 april 2016 op 20:53

  Hij is mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge