Challenges + Tags

Disney Dilemma Tag

Het is wel vaker voorbij gekomen op mijn blog, maar ik ben een echte Disney fan. Dus toen ik van de week de Disney Dilemma Tag van Ricardo voorbij zag komen, moet ik hem overnemen en de vragen ook beantwoorden. Benieuwd of ik kies voor een giftige appel of toch het prikken aan een spinnewiel? Welke Disneyfilm zou ik kiezen als ik hem nooit meer mag zien? Lees dan snel verder en ontdek mijn antwoorden op 10 Disney Dilemma’s.

Elke dag een Disney film kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?

Ik kies voor elke dag een Disney film kijken. Ik kan me namelijk genoeg momenten in denken dat het echt niet fijn is als je verplicht een attractie in moet. Bijvoorbeeld als je je heel erg ziek voelt. Dan lig je toch veel liever op bed of op de bank met een Disney film?

Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?

Dan zou ik me prikken aan een spinnewiel. Ten eerste lijkt me dat prikken toch een minder nare ervaring als vergiftigd worden. Daarnaast lag Aurora er een stuk comfortabeler bij dan Sneeuwwitje. Gewoon lekker in een bed, wachten op haar prins. Terwijl Sneeuwwitje lag opgebaard in een glazen kist en omringd werd door rouwende dwergen.

Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?

Pinokkio heb ik eigenlijk maar één keer gezien en de 101 Dalmatiërs al veel vaker. Dus kies ik er voor om de 101 Dalmatiërs nooit meer te zien.

Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?

Natuurlijk de magische krachten van de goede feeën. Dan kan je ook alles in ijs veranderen en nog heel veel meer. Met een zwaai van mijn toverstaf het huis schoongemaakt, een heerlijke maaltijd op tafel en wie weet wat allemaal nog meer.

Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?

Let it go zingen, want als je praat zoals Donald Duck moet je je denk ik heel vaak herhalen, omdat mensen het niet goed verstaan hebben. Al heb ik dan wel nu al medelijden met iedereen die mijn zangkunsten moet aanhoren.

Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?

Zeker te weten Jafar, want ik vind Frodo echt te gemeen. Hoe die Quasimodo behandeld en hoe hij denkt over de zigeuners. Vreselijke man! Die wil ik echt niet zijn.

Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?

Supercalifragilisticexpialidocious, want die andere vind ik echt zo’n vreselijk nummer. Dat toontje waarop het gezongen wordt… Het enige moment dat ik dat muziekje wil horen, is als ik in de bijbehorende attractie in Disneyland Parijs zit.

Welke Disney prinses kies je? Pocahontas of Merida?

Om eerlijk te zijn heb ik Brave maar één keer gezien. Mooie tekenfilm en Merida is een prachtig karakter. En toch kies ik voor Pocahontas. Ook zij is een prachtige, sterke vrouw. Ze staat voor haar eigen keuze.

Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar die je niet mag afknippen?

Geef mij dan maar dat lange haar. Struikelen is misschien vervelend, maar nooit meer wat kunnen zeggen lijkt me echt veel erger. Dat je alles moet opschrijven of met gebaren moet doen. Nee, mijn stem geef ik niet weg.

Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?

Hier ga ik een beetje mee vals spelen. Ik kies voor nooit meer mijn favoriete Disney song luisteren. Als ik namelijk wel de films mag blijven kijken, dan hoor ik het nummer toch wel. Die zit toch in de film. Hahaha!

Wat zou jij doen? Nooit meer je favoriete Disney film of nooit meer je favoriete Disney liedje?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Grace 30 mei 2016 op 13:14

  Dat laatste is slim van jou! Dus ik kies er ook voor ´nooit meer mijn favoriete liedje´, dan gaat gewoon de film op repeat 🙂 Of is dat vals spelen? Dan kies ik alsnog voor de films, want ook zonder liedjes zijn deze prachtig!

 • Reageer Meike 31 mei 2016 op 11:55

  Vet leuk om te lezen!:D ik ben ook zo’n enorme Disney-fan! Ga de tag van je stelen, is dat okay?:p

  • Reageer Wendy 31 mei 2016 op 12:19

   Natuurlijk! Geen probleem. (:

 • Reageer Ricardo 31 mei 2016 op 13:36

  Wat leuk ingevuld. En inderdaad Aurora lag er wel wat relaxter bij, die kont tenminste normaal ademen haha.
  Ricardo heeft onlangs geplaatst..Back To School.

 • Reageer Vlijtig Liesje 31 mei 2016 op 14:51

  Leuke tag! Ik ben zelf niet zo van Disney, maar ik heb je antwoorden met plezier gelezen.
  Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Zonnehoed

 • Reageer Marushi 31 mei 2016 op 23:01

  Heel leuk ingevuld! Die Disney tags blijven altijd leuk om te lezen. ^^ -x-
  Marushi heeft onlangs geplaatst..Smart-Lifestyle | De fruit infuser

 • Reageer Sas 3 juni 2016 op 20:28

  Super leuk, Disney blijft ook echt super fijn<333 De films… Alleen de vraag liedje of film.. In de film zit toch het liedje 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

 • Reageer Rowan 11 juni 2016 op 17:38

  Wat een leuke tag! Ik ga ook voor nooit meer het liedje!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge