Travel + Trips

Harmony of the Seas

Afgelopen dinsdag scheen het gekkenhuis te zijn in Rotterdam. Iedereen wilde even kijken naar dat mega grote cruiseschip dat bij de cruiseterminal van Rotterdam lag. Ikzelf ben niet in Rotterdam wezen kijken, maar Kevin was er toevallig aan het werk. Hij bevestigde het: niet alleen stond het overal vast door de auto’s, maar ook was het mega druk qua voetgangers en fietsers.

Ik had Kevin nog niet gesproken voor dat hij thuis kwam, maar toen hij thuis kwam had ik al een idee van wat hij wilde voorstellen. Ik was hem voor en zei: “Je wilt zeker bij dat schip gaan kijken?” Dat had hij dus inderdaad willen voorstellen en zo gebeurde het dat wij na het eten op pad gingen richting de Maeslantkering om daar de ‘Harmony of the Seas’ voorbij te zien varen.

Onderweg zei Kevin: “Als het goed is, zouden we hem nu kunnen zien.” En ja hoor, het was dat het de vorm van een schip had, anders had je gedacht dat het een flat was die je aan de horizon zag. Hoe dichter we bij onze bestemming kwamen, des te drukker het werd. We waren zeker niet de enige, maar er was genoeg plek om te gaan staan en hem te zien.

Omdat je er niet vlak naast staat, heb je in eerste instantie nog niet helemaal door hoe groot dat schip nou eigenlijk is. Het is op het moment dat er een schip met zeecontainers voorbij komt, dat je denkt: “Wow!” Of het moment dat hij de ferry’s richting Engeland passeert. Ja, het is echt enorm imposant om te zien. Een aantal foto’s die ik maakte, kan je vinden boven dit artikel (zie de pijltjes naar links en naar rechts).

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge