layout
Blog

ItsWendy.nl in een nieuw jasje

Al een tijdje zat ik er mee in mijn hoofd: ik wilde een nieuwe layout voor mijn blog. En omdat mijn kennis niet zo ver reikt dat ik zelf een WordPress theme kan maken van niks en meer wilde dan Artisteer me kon bieden, besloot ik een theme te kopen. Dat bleek echter ook nog een hele uitdaging te zijn, want er zijn zoveel mogelijkheden. Ik had wel een beetje een idee van wat ik wilde, maar dan blijft er nog een heleboel keuze over. Strak en clean qua design en makkelijk aanpasbaar naar mijn eigen wensen.

Uiteindelijk is dit wat ik er tot nu toe van heb weten te maken. En misschien is hij wel een beetje uit de categorie “Dertien in een Dozijn”, maar ik ben er in ieder geval tevreden mee. Achter de schermen ben ik gelijk even de bezem door mijn blog aan het halen: categorieën opnieuw indelen, plugins die ik niet meer gebruik verwijderen enzovoorts. Ik struin dan ook allerlei andere blogs af opzoek naar inspiratie voor categorie-indelingen en lijstjes met favoriete WordPress plugins. Als jullie op dat gebied nog tips hebben, dan mag je me dat natuurlijk sowieso laten weten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Irma 17 mei 2016 op 15:35

  En hoe! Wat een fijn, fris en overzichtelijk thema. Leuk!
  Irma heeft onlangs geplaatst..#I♥ME

 • Reageer Saar 17 mei 2016 op 15:51

  Mooi hoor!

 • Reageer Nina Simplynspecial 17 mei 2016 op 16:33

  Ik vind het resultaat erg geslaagd 🙂 Zo met je foto en de kleuren, super leuk! Ik wil ook een betaalde theme, maar ik durf het niet aan om het zelf te doen hihi. Oeps.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Photo diary #73 verse bloemen & outfit foto’s

  • Reageer Wendy 17 mei 2016 op 17:44

   Ik was er in het begin ook een beetje huiverig voor, maar het was echt heel simpel. Ik was er ook veel sneller mee klaar dan dat ik gedacht had.

 • Reageer Jenn 19 mei 2016 op 11:44

  Ik vind hem erg leuk!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Road to killer legs: laatste keer fysiotherapie

 • Reageer Sylvia 21 mei 2016 op 13:31

  Ziet er top uit! 🙂

 • Reageer Sas 3 juni 2016 op 20:07

  Het ziet er weer leuk uit hier. Heel erg veel blog plezier met je nieuwe layout 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge