Overige

Wendy’s Birthday Wishlist 2016

Nog maar een maand en dan is het alweer zover. Dan is het 16 juni en is het alweer 29 jaar geleden dat ik geboren werd. Dan ben ik gewoon alweer jarig. Ik heb alweer hard zitten nadenken over wat ik op mijn Wishlist kan gaan zetten dit jaar. Ik heb wat standaard dingen die ik elk jaar weer vraag: Disney films, Pandora bedels, cadeaukaarten van bepaalde winkels of simpele kettinkjes en oorbellen. Maar dit jaar zijn er ook wat dingen die nog niet eerder voorbij zijn gekomen. Juist die dingen wil ik even de aandacht geven.

Hieronder een overzichtje van die dingen. Een groot deel van deze dingen zijn producten die ik gewoon niet voor mezelf zou kopen, puur omdat ik het een luxe dingetje vind die ik niet per se nodig heb. Maar goed, als iemand me het zou willen geven, dan is het van harte welkom. Maar er zitten ook dingen tussen die ik gewoon leuk vind of eigenlijk stiekem wel een beetje nodig heb.

 

wishlist

AC Adapter voor mijn spiegelreflexcamera

Al een tijdje heb ik interesse in het maken van timelaps filmpjes. Ik heb zo hier en daar al een beetje zitten oefenen en dingetjes geprobeerd, maar ik loop toch wel een beetje tegen een dingetje aan: de accu van mijn camera. Pasgeleden wilde ik de zonsondergang vastleggen, maar net een (half) uur voor de daadwerkelijke ondergang, hield mijn camera het voor gezien: accu leeg. Als ik mijn camera kon aansluiten op het lichtnet, dan zou dat probleem natuurlijk verholpen zijn. En uiteraard kan dat ook handig zijn voor andere momenten. Bijvoorbeeld bij het filmen.

Beautyblender

Hier ben ik stiekem gewoon heel erg nieuwsgierig naar. Al een hele tijd gebruik ik een neppe versie van de Kruidvat en deze bevalt goed. Alleen gaat deze hier een daar een beetje scheuren en mag hij eigenlijk wel eens vervangen worden. Ik kocht er één van de Primark, maar deze viel zo hard tegen. Eigenlijk vond ik hem gewoon echt slecht. En ja, de beautybloggers en –vloggers zijn nog steeds zo enthousiast over die Beautyblender, dat ik hem gewoon ook graag wil proberen.

Japanse Snoepkits

Dit vind ik gewoon heel leuk en is echt zo’n cadeau van: “Heb je zelf geen inspiratie en wil je niet maar saai een envelop met geld geven, dan zit je met dit altijd goed!” Ik heb er al meerdere gedaan, maar er zijn er nog zo veel meer. En het is tegenwoordig ook binnen Nederland makkelijk te verkrijgen. Lekker rommelen met zakjes poeder, schepjes water en er uiteindelijk snoepgoed aan over houden.

Clarisonic Mia 2

Op en top luxe item dit en eigenlijk vind ik het echt gewoon veel te duur. Maar ja, als het echt goed doet voor mijn huid? Is het het dan niet gewoon waard? Ik heb zo’n gezichtsreinigingsborstel van een tientje van de Kruidvat en die vind ik eigenlijk al best fijn. Maar hij is niet echt waterdicht, er verschijnen op verschillende plekken roestplekken en hij werkt op batterijen. Daarnaast is hij pas ook gevallen en is het borsteltje is kapot gegaan. Het werkt op het moment nog wel, maar ik kan het borsteltje er niet meer afhalen, want dan krijg ik hem er waarschijnlijk nooit meer op. Deze Clarisonic Mia 2 is wel waterdicht, is oplaadbaar en in plaats van een draaiende beweging, maakt het borsteltje een heen en weer gaande beweging wat gewoon nog beter is voor je huid. Maar aiii, die prijs. Maar goed, zoals ik aan het begin van dit artikel al zei: als iemand hem cadeau wilt doen, dan graag!

Lush Doucheproducten

Ik heb een paar producten van Lush mogen uitproberen en tot nu toe vind ik het allemaal heerlijk. Maar de doucheproducten van Lush heb ik nog niet geprobeerd al lijken me die ook zalig. Een leuke Shower Jelly of een lekkere Shower Cream. Ook zo’n dingetje wat ik niet zomaar voor mezelf zou kopen gewoon omdat het zoveel duurder is dan een douchegel bij de Action. Maar iemands moet je soms toch eens verwennen met een beetje extra? Hahaha!

 

Heb jij ook van die producten die je nooit voor jezelf zou kopen,
maar die je wel heel graag zou willen krijgen voor bijvoorbeeld je verjaardag?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Ilse 15 mei 2016 op 11:18

  Dat laatste staat ook op mijn lijstje. 😉 Zou ik ook niet snel zomaar zonder reden voor mezelf kopen.
  Ilse heeft onlangs geplaatst..Gezondheidsupdate 3: Post Lyme Disease, verslag en start behandeling

 • Reageer Eline 16 mei 2016 op 10:04

  Mooie wishlist! Ik heb niet de Clarisonic, maar de Clinique gezichtsborstel en vind ‘m erg fijn. Absoluut een aanrader!

 • Reageer Rowan 27 mei 2016 op 21:48

  Wat een fijn lijstje! Ik ben ook gek op lush!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge