Overige

WINACTIE | Een Mok voor Moeder

Nog steeds opzoek naar een Moederdag cadeau? Wil je iets persoonlijks en unieks? Dan heb ik misschien wel iets voor jou. Super last minute natuurlijk, want Moederdag is al over een week! Wat ik in samenwerking met PrachtigKado.nl voor jullie heb is ‘een Mok voor Moeder’: een mok met een eigen opdruk en een hartvormig oor. Lees snel verder om te zien wat je moet doen om deze mok te winnen.

Deze witte mok van PrachtigKado.nl heeft een hartvormig oor en is daarom extra geschikt als leuk cadeau voor je moeder op Moederdag. Daarnaast kan je de mok ook nog laten bedrukken met je eigen tekst, afbeelding of foto en dat maakt het een echt persoonlijk cadeau. Een mooi gedicht voor je moeder of een woordje van jou aan haar. Een foto van jullie samen of een foto van alle kinderen (en kleinkinderen). Je kan het zo gek maken als jij wilt. En ook niet onbelangrijk: deze mok is vaatwasser bestendig. Je wilt je moeder natuurlijk niet iets geven wat ze vervolgens weer apart moet afwassen.

moederdag

Wat moet ik doen?

Laat een reactie achter op dit artikel en vertel hierin waarom jouw moeder de leukste/liefste/grappigste/etc. moeder is van allemaal. Ik zal al jullie reacties lezen en vervolgens één iemand uitkiezen die de Mok voor Moeder wint.

Moet ik nog iets delen?

Nee, maar het mag natuurlijk wel. Laat het me even weten in je reactie en vergeet me dan natuurlijk niet te taggen, want ik vind het dan wel leuk om het terug te kunnen vinden. Misschien een idee om #MoederdagItsWendy daarvoor te gebruiken?

let op!!

Omdat Moederdag al zo dichtbij is, zal je maar kort mee kunnen doen met deze winactie. De winactie zal sluiten op woensdagavond om 18.00 uur. Ik zal dan gelijk een winnaar kiezen en diezelfde avond diegene een mailtje sturen. Op deze manier ben je als winnaar nog in staat de mok op tijd te bestellen, zodat hij voor Moederdag bezorgd kan worden.

moederdag

Kortingscode

Heb je geen zin om te wachten op de uitslag van de winactie? Of wil je er sowieso nog één bestellen? Dan kan ik jullie ook nog eens 20% korting aanbieden op deze ‘romantische mok’! Gebruik hiervoor bij je bestelling de kortingscode BLOGKORTINGMDD16 . Deze kortingscode is geldig tot en met 8 mei 2016.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Marianne 2 mei 2016 op 13:21

  Omdat ze altijd voor ons klaarstaat en met veel liefde haar 3 kleinkinderen opvangt. En dat na een nare scheiding en verkoop van mijn ouderlijk huis.

 • Reageer Ellen 3 mei 2016 op 15:36

  Ik zou heel graag een mok voor mijn moeder willen winnen omdat ze een echte koffie- en theeleut is.
  Maar ook omdat ze de aller leukste, grappigste en gekste moeder is, die filmpjes maakt van lampen als ze een selfie probeert te maken, die minion sokken draagt en die mij onvoorwaardelijk houden van heeft geleerd.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge