Books + Movies

RUMAG thematische bundels (+ winactie!)

De spreuken van RUMAG. Iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen op social media. Soms misschien een stapje te ver, maar vaak toch stiekem wel erg leuk. De quotes leggen soms pijnlijk bloot wat we allemaal denken maar niet hardop zeggen. Soms herken ik mezelf er in, soms mijn vriend, een vriendin of natuurlijk de gehate vijand.

RUMAG: het bedrijf verkoopt kleding en accessoires, maar is toch eigenlijk vooral bekend door de gewaagde teksten op social media. Herkenbaar, een beetje grof en als het kan met een seksueel tintje. Het zal wel zo’n dingetje zijn van: “Je houdt er van of je haar het.” Ik vind het wel leuk en ook al denk ik bij sommige quotes “Ohh, dit kan echt niet!”, toch moet ik dan achter mijn vuist een kleine glimlach verbergen.

In november 2015 bracht RUMAG een bundel uit met daarin de 100 populairste quotes en twintige nieuwe exemplaren. Deze RUMAG.BLACKBOOK was een succes en er werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. In maart van dit jaar kreeg ik van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv een persbericht dat er in mei drie thematische bundels van RUMAG zouden worden uitgebracht. Deze boekjes zouden per thema 60 quotes bevatten met als onderwerpen: EX, SEX en FRIENDS.

Ik was enorm benieuwd naar deze boekjes en heb ze afgelopen week mogen ontvangen. En eerlijk: er staan er weer een flink aantal in waar ik toch hartelijk om heb moeten lachen. Herkenbaarheid ten top en soms precies de dingen die ik denk, maar nooit hardop zal uitspreken.

De boekjes kosten per stuk €6,99 en kunnen ook samen gekocht worden voor €17,50. Een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld iemand die net is geslaagd voor zijn/haar examens. Of voor een verjaardag. Of gewoon zomaar. Stop een post-it bij een bepaalde quote en je kan iemand misschien nog wel wat duidelijk maken.

En nu heb ik ook nog wat leukst voor jullie: aangezien ik morgen jarig ben, heb ik voor jullie een leuke winactie. In samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv mag ik een set van drie boekjes weggeven! Dus lijkt het jou leuk om deze drie boekjes met in totaal 180 RUMAG quotes te winnen, laat het dan weten in een reactie hier onder. Meedoen kan tot en met 30 juni en daarna zal ik geheel willekeurig een winnaar kiezen. Vergeet niet een geldig mailadres in te vullen, want anders kan ik je natuurlijk niet bereiken als je gewonnen hebt.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 15 juni 2016 op 11:11

  Leuk die bundels. Ik lees het altijd op FaceBook!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Pro Bar maaltijdvervangende repen & gezonde snacks voor actieve mensen

 • Reageer Nina Simplynspecial 15 juni 2016 op 12:28

  Ik wist niet eens dat er ook boekjes van te koop zijn joh ! Oh ik vind deze quotes altijd zo leuk haha, ik doe graag mee 🙂
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst..Mijn nieuwe Sony A5000 en de eerste foto’s die ik hiermee maakte

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 15 juni 2016 op 19:03

  Zij hebben altijd geweldige quotes inderdaad!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Een weekje vrij!

 • Reageer Saar 16 juni 2016 op 15:02

  Gefeliciteerd!
  En ik doe graag mee!

 • Reageer Sylvia 18 juni 2016 op 09:51

  Lang geleden dat ik zo enthousiast was over een winactie, ik doe mee 😀 Een die hard RUMAG fan hier, maar vreemd genoeg kende ik deze boekjes nog helemaal niet! En nog van harte gefeliciteerd natuurlijk 🙂
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..11x mijn favo (en totáál verschillende) Instagram accounts

 • Reageer Natasja Smit 21 juni 2016 op 22:45

  Allereerst nog gefeliciteerd met uw verjaardag 😀 Rumag quotes zijn zo herkenbaar en grappig, hoewel sommige dan net weer niet of op het randje en toch denk ik dan tja er zit wel wat in 😉 1 die ik wel leuk vind is Ja tuurlijk kom ik graag even langs om te chillen terwijl jij constant op je telefoon met andere mensen lult…
  Maak graag een kansje erop

 • Reageer Zoë 30 juni 2016 op 15:23

  Ik doe graag mee!

  Liefs, Zoë

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge