Lifestyle

Verjaardagscadeau(s) van Radbag

Kennen jullie dat? Dit weekend heb je een verjaardag, dat weet je al een paar weken, maar nog steeds heb je geen geschikt verjaardagscadeau kunnen scoren? Of je bent die verjaardag gewoon helemaal vergeten? Je begint een last minute zoektocht naar dat ene perfecte cadeau en loopt als een kip zonder kop de ene naar de andere winkel in en uit. Gelukkig leven we tegenwoordig in een wereld waar online ook heel veel te koop is. Gewoon thuis, in je pyjama, met een kop koffie of thee, opzoek naar dat verjaardagscadeau. Dat klinkt toch een stuk beter? In samenwerking met Radbag maakte ik een lijstje van verjaardagscadeaus die helemaal bij mij passen.

USB kopjesverwarmer Hot Cookie

Ik ben dus zo’n muts die thee voor zichzelf zet, vervolgens weer druk aan de slag gaat achter haar laptop en dan veel later opeens denkt: “Ow ja, ik had thee.” Vervolgens zit ik een koud theetje weg te drinken, wat eigenlijk helemaal niet lekker meer is. Deze USB kopjesverwarmer past dus helemaal bij mij! Je stopt de USB-kabel in een vrije USB-poort van je laptop (of computer), zet hem aan en deze Hot Cookie zal langzaam opwarmen. Kopje thee er bovenop en deze zal lekker warm blijven. Werkt natuurlijk ook voor koffie, warme chocomel of een kop met soep.

IMG_5964

Relaxset voor na het weekend

Een druk weekend gehad en kan je wel een momentje van rust gebruiken? Probeer dan deze relaxset voor na het weekend. Natuurlijk ook prima te gebruiken als relaxset voor IN het weekend. Ik ben gek op maskers en dat soort verzorgingsproducten. Deze set bevat een gezichtsmasker, een haarmasker, oogpads en een voetencrème. De badmuts in de vorm van een cupcake maakt het helemaal af. De verpakkingen van de producten zijn ook geweldig. Simpel, maar door de vrolijke kleuren en de leuke teksten, spreekt het mij helemaal aan. Ogen dicht, voeten omhoog en chillax!

IMG_5955

Lolly-boom

Vroeger, als tiener, liep ik regelmatig rond met een Chupa Chups lolly in mijn mond. De cola variant en die met aardbeien en slagroom waren mijn favoriet. Inmiddels is het al heel lang geleden dat ik een Chupa Chups lolly op had en toen ik deze lolly-boom voorbij zag komen, kon ik hem gewoon niet laten gaan. Ongeveer 130 lolly’s en mijn favorieten zaten er ook tussen! En eigenlijk vind ik het er nog leuk uitzien ook zo op een aardewerk potje in de vorm van een mini boompje. Ook is hij nog eens leuk ingepakt, dus als je hem cadeau doet, hoef je je niet eens meer zorgen te maken over het inpakken.

IMG_5957

IMG_5963

Origami notitieblaadjes

Eerlijk is eerlijk. Eigenlijk kom ik om in de notitieblaadje. Groot en klein. In allerlei kleuren. En vaak gebruik ik ze niet eens voor notities. Stiekem gebeurt het namelijk veel vaker dat ik er gewoon doelloos op zit te tekenen of er mee zit te vouwen. Kijk, dan zijn deze origami notitieblaadjes veel doelgerichter voor mij. Op de notitieblaadjes staat een duidelijk beschrijving om één van de tien figuren te kunnen vouwen. De figuren die je kunt vouwen zijn: een lelie, goudvis, doos, water bom (?), papagaai, kikker, varken, vlinder, kraanvogel en een eekhoorn.

IMG_5967

Welke van deze cadeaus zou ook bij jou kunnen passen?

Bewaren

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Jamey 24 juni 2016 op 15:52

  ~Wat en leuke dingen zeg whaha
  Jamey heeft onlangs geplaatst..Outfit – White Boho Chique

 • Reageer Monique | WritingMonique 25 juni 2016 op 09:50

  Wat leuk! Die badmuts vind ik echt geweldig!
  Monique | WritingMonique heeft onlangs geplaatst..DIY Roadtrip Mini Kleurdoos

 • Reageer Saar 27 juni 2016 op 12:09

  Die Chupa Chups zijn echt jeugdsentiment!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge