Personal

Een kleine update

Jullie hebben vast wel gemerkt dat het al een tijdje heel stil is op mijn blog. Dat heeft verschillende redenen en over een aantal van die redenen kan ik jullie wel kort wat vertellen.

Werk

De laatste weken heb ik veel extra dagen gewerkt. Normaal werk ik drie dagen per week, maar door een zwangerschapsverlof, vakanties en het wegvallen van collega’s, zijn er voor mij wat extra dagen bijgekomen. Zo heb ik net twee weken van vijf dagen werken achter de rug. Als ik dan ’s avonds thuis kom en heb gegeten, voelde ik me vaak te moe om nog achter mijn laptop te kruipen en te gaan bloggen. Tja, ik ben dat gewoon niet gewend. Gelukkig is de zomervakantie begonnen en zijn er dus ook een hoop kindjes op vakantie. Dat geeft meer adem ruimte op het werk en dus zijn mijn rooster langzaam aan weer aan het normaliseren.

Blog Struggles

Voorgaande jaren was ik best tevreden met mijn blog. Mijn blog was echt ‘mij‘, ik kon er mijn ei kwijt en ik kreeg ook nog eens leuke reacties. Maar de laatste tijd weet ik niet zo goed wat ik met mijn blog moet. Ben ik niet maar een beetje aan het aanmodderen? Wil ik een bepaalde kant op? Ik weet het even allemaal niet meer zo goed.

Een hoofd vol

Dan zijn er ook nog andere dingen die sinds kort mijn gedachten bezig houden en zorgen dat mijn hoofd overvol is. Niet schrikken hoor! Het gaat gewoon goed met mij, met ons en de mensen om me heen. Gelukkig. Ook hierover zullen jullie meer gaan horen als ik er aan toe ben.

En ondertussen…

Heb ik mijn verjaardag gevierd, is mijn vader jarig geweest en heeft mijn zusje de sleutels van haar eigen huurflatje ontvangen. Ik ben twee keer naar de Efteling geweest en Kevin en ik zijn bezig om alle Harry Potter films nog een keer te kijken.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Sas 23 juli 2016 op 09:04

  Ja die drukte herken ik wel. Neem lekker de tijd voor jezelf, het bloggen komt wel weer 🙂

 • Reageer Jenn 29 juli 2016 op 14:38

  Fijn om weer iets van je te lezen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..De Wie Wat Tag

 • Reageer sherry 4 september 2016 op 00:03

  Het komt vast goed.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge