Personal

Waar zat mijn hoofd nou zo vol mee?

Weet je nog dat ik een tijd geleden in mijn korte update schreef dat er iets was wat mijn gedachten bezig hield en er voor zorgde dat mijn hoofd overvol was? Inmiddels is er wat meer rust in mijn hoofd en is alles een beetje bezonken. Weken lang moest ik mijn mond houden en dat was soms enorm moeilijk. Onder andere om die reden was het hier ontzettend stil: als ik niks daar over mag zeggen, dan zeg ik gewoon helemaal niks. Ik kan jullie eindelijk vertellen waar het nou in hemelsnaam over ging.

IK BEN IN VERWACHTING VAN ONS EERSTE KINDJE!

Het is nog steeds zo ontzettend gek om dit te zeggen. Ik ben zwanger. Soms heb ik het idee dat ik droom en dat ik ieder moment kan wakker schrikken. Maar aan de andere kant zijn daar de bezoekjes aan de verloskundige met de bijbehorende echo’s en die maken het dan weer ontzettend echt.

Inmiddels ben ik 13 weken en 4 dagen zwanger. We hebben 24 augustus de termijnecho gehad en alles ziet er tot nu toe goed uit. Ons kleintje spartelde lekker met armen en benen, wat ontzettend leuk was om te zien. Hij/zij maakte de verloskundige nu al aan het lachen, want steelt als zij het beeld wilde stil zetten, gingen de handjes voor het gezichtje.

Later zal ik nog wat uitgebreider bloggen over de eerste weken van mijn zwangerschap. Hoe kwamen we er achter? Hoe hebben we het de familie verteld.? Hoe werd er op het nieuws gereageerd? Heb ik nog last gehad van typische zwangerschapskwaaltjes? Het zijn allemaal vragen waar ik antwoord op ga geven. Andere vragen zijn natuurlijk ook welkom en als het kan zal ik die meenemen in mijn volgende update.

Bewaren

Bewaren

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Saar 4 september 2016 op 12:02

  Leuk! Gefeliciteerd!

 • Reageer Joyce 4 september 2016 op 12:03

  Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd 🙂

 • Reageer natanja 4 september 2016 op 12:04

  oo wendy wat gaaf van harte gefeliciteerd

 • Reageer Rianne 4 september 2016 op 12:28

  Wat een leuk nieuws!! Gefeliciteerd! X

 • Reageer Simone 4 september 2016 op 12:39

  Wat leuk! Gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap 🙂

 • Reageer Mirthe 4 september 2016 op 13:24

  Gefeliciteerd ❤️ Ik ben heel benieuwd naar de updates, veel geluk in de zwangerschap !

 • Reageer Saskia 4 september 2016 op 13:38

  Wat een super mooi nieuws. Gefeliciteerd voor jullie beide! <33
  Geniet ervan.

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 4 september 2016 op 19:25

  Geweldig mooi nieuws! Gefeliciteerd. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Doktersassistent, de keerzijde

 • Reageer Lonneke 5 september 2016 op 10:48

  Leuk, van harte gefeliciteerd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge