Travel + Trips

Van Canarische Eilanden naar België

Vorig jaar rond deze tijd zaten wij met onze bips in Griekenland op het mooie eiland Kos. We genoten van het heerlijke weer, van de luxe van een all-inclusive resort en van de geweldige dingen die we deden. Dit jaar wilde we weer zo’n vakantie boeken. Lekker een weekje naar de Canarische Eilanden was het idee. Maar dat plan hebben we een beetje moeten aanpassen.

Toen we er achter kwamen dat we in blijde verwachting waren, keken we toch nog eens met een kritisch oog naar die plannen voor een vakantie naar de Canarische Eilanden. Wilden wij maar een beetje dezelfde luxe als de vorige keer (lees: all-inclusive, prachtig resort en lekker veel excursies), dan zit daar natuurlijk een behoorlijk prijskaartje aan vast. Met dat geld kunnen we ook een heleboel spulletjes voor de baby kopen. Dat vond ik zelf eigenlijk veel belangrijker en Kevin vond dat uiteindelijk ook wel. Dus die plannen gaan even op de plank voor een andere keer.

Maar goed, even samen er tussen uit… dat wilden we nog steeds wel. Zeker nu, want misschien zou het wel de laatste keer zijn voor dat we papa en mama zijn. Toen ik in één van de zwangerboxen een cadeaubon voor 40% korting bij Center Parcs vond, was het al snel besloten: wij zouden nog even lekker een weekendje romantisch in een bungalow gaan zitten.

Om nog een beetje het all-inclusive gevoel te hebben, kozen we voor een VIP bungalow en een á la cart arrangement. Luxe broodjes die ’s ochtends bezorgd worden en ’s avonds lekker eten bij drie verschillende restaurants. We hebben gekozen voor De Vossemeren in België. Weer eens wat anders dan Het Heijderbos en De Huttenheugte waar de keuze normaal vaak op valt.

We moeten nog even geduld hebben, maar ik kijk er al weer helemaal naar uit. Lekker dobberen in de Aqua Mundo, zoveel mogelijk tickets winnen en airhockeyen in de House of Games, lekker knus bij de open haard met een bordspelletje en vooral heel veel genieten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Jenn 7 oktober 2016 op 13:52

  Heerlijk, lekker van genieten!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Wandeltochten vs. hardloopwedstrijden

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 8 oktober 2016 op 14:17

  Een heerlijk vooruitzicht!
  Ik ben toevallig net een weekje op Kos geweest trouwens.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Zo simpel is dan geluk | Vakantie

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge