Zwangerschap

Boy or Girl?

Al weken wordt het aan me gevraagd: “Weet je al of het een jongen of een meisje word? Ga je het vertellen?” Zo’n beetje bij week 17 begonnen die vragen en tot week 21 moesten wij steeds zeggen dat ook wij nog niks wisten. Ook daarna hebben we het nog even geheim gehouden. Eerst hebben we het onze familie verteld, daarna heb ik het op mijn werk verteld en nu mag iedereen het weten.

Wij zijn in verwachting van …

EEN MEISJE!

Super grappig ook, want Kevin is er altijd al van overtuigd geweest dat ons eerste kindje een meisje zou worden en ik heb mezelf ook altijd gezien als een meisjes-moeder. Kevin is altijd bij zijn standpunt gebleven. Ik was begonnen met twijfelen: zo veel mensen zeiden tegen mij dat het een jongetje ging worden. Vooral de collega’s op mijn werk. Daar was maar een enkeling die dacht dat het een meid zou worden.

Natuurlijk had een jongetje ook hartstikke welkom geweest. Dat het gezond is, is het allerbelangrijkste. Maar stiekem vind ik dit toch ook echt wel heel erg leuk. Als ik namen zat te verzinnen, dan kwamen er vooral meiden namen voorbij en als ik in de winkels al een beetje tussen de babykleertjes aan het neuzen was, dan viel mijn oog voornamelijk op de meisjeskleding.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Lonneke 13 november 2016 op 12:28

  Wat leuk! Ik heb twee meiden en op een of andere manier heb ik ook altijd gedacht dat ik alleen meisjes zou krijgen. Uiteindelijk maakt het helemaal niets uit haha.
  Voel je je goed verder?

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 13 november 2016 op 16:55

  Helemaal leuk!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Knagende gevoelens

 • Reageer Saskia 13 november 2016 op 19:59

  Wat een fijn nieuws, leuk een meisje!

 • Reageer Debbie 13 november 2016 op 20:09

  Wat een leuke foto, en super leuk een klein mini meisje op komst
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Minnie stelt zich voor

 • Reageer Jenn 14 november 2016 op 17:00

  Super leuk!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Afgelopen week… #97

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge