Personal

Dag 2016: het jaar van een nieuwe fase!

Vele bloggers keken de afgelopen maand terug op wat ze allemaal hebben meegemaakt in 2016. Eerst dacht ik er aan om het gewoon aan me voorbij te laten gaan, maar van die gedachte ben ik teruggekomen. Ook ik ga even terugkijken naar het afgelopen jaar. Want wat een speciaal jaar is het eigenlijk geworden.

Een nieuwe fase in ons leven

Halverwege dit jaar werd ik zwanger en dat is natuurlijk wel het allergrootste hoogtepunt van dit jaar. Het begin van een nieuw leventje, een mensje wat helemaal ons is en waar wij de allerbeste ouders voor gaan proberen te zijn. Een nieuwe fase in ons leven. Eentje waar ik aan de ene kant heel erg aan toe was, maar die stiekem ook wel ontzettend eng en spannend is.

Er was meer…

Maar er gebeurde nog zoveel meer in 2016 wat niet zwangerschapsgerelateerd is. Zo gingen Kevin en ik dit jaar twee keer een weekendje naar Center Parcs. Aan het begin van het jaar om te vieren dat we 12 jaar samen waren en pas nog een keer om nog even van het met z’n tweeën zijn te genieten.

We bezochten weer een musical en dit keer was het Beauty and the Beast. Ik was zo blij dat deze musical weer naar Nederland kwam, want de vorige keer was ik er niet bij geweest. Maar nu dus wel en ik heb genoten! Deze maand hebben we ook nog de musical Soldaat van Oranje bezocht.

Op het gebied van de katten maakte we ook het één en ander mee. Zo deden we een investering in een duur kattenluikje welke alleen open gaat met de chip die Charlie en O’Malley hebben en liet O’Malley ons heel erg schrikken door opeens erg ziek te zijn. Opeens moest hij opgenomen worden in het dierenziekenhuis.

Ook ik moest naar het ziekenhuis. Twee van mijn verstandskiezen moesten er uit. Ik keek er een klein beetje tegenop, maar ik stond weer buiten voor dat ik het wist. Ook de genezing verliep zonder problemen. Wat een mazzel!

Mijn blog werd in een nieuw jasje gestoken. Voor het eerst een gekocht design in plaats van zelf in elkaar geflanst met Artisteer. En ik ben er nog steeds blij mee.

Op naar 2017!

Vol goede moed, maar ook met een beetje spanning, begin ik aan 2017. Een jaar die gaat overstromen van eerste keren. Voor de eerste keer met zwangerschapsverlof, eerste keer bevallen en eerste keer moeder zijn. Maar ook allerlei eerste keren met een kleine baby. Voor het eerst in 13 jaar samen zijn, zullen wij met z’n drieën zijn in plaats van met z’n tweeën. En ik hoop dat we daar enorm van mogen gaan genieten. Dat het heel veel moois gaat brengen en heel veel gelukkige moment.

En om af te sluiten, voor jullie allemaal:

Gelukkig nieuwjaar
en het allerbeste voor 2017!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Jenn 1 januari 2017 op 10:37

  Gelukkig nieuwjaar!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Jaaroverzicht 2016

 • Reageer Saskia 1 januari 2017 op 11:37

  Een heel fijn nieuwjaar voor jullie gewenst lieve Wendy!

 • Reageer manon 1 januari 2017 op 13:07

  Een heel fijn 2017!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 1 januari 2017 op 14:36

  Ja, dat wordt wel een spannend hmjaar voor jullie. Heel veel geluk gewenst!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De laatste dag van het jaar

 • Reageer Veerlez 3 januari 2017 op 10:07

  Ik wens je al het moois voor 2017 toe, een kleine gaat zoveel veranderen 🙂 <3
  Veerlez heeft onlangs geplaatst..The best of 2016

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge