Lifestyle

Nieuwe dekbedovertrek van Dekbed-discounter

Ik zie en hoor het mensen vaker zeggen en ook ik ben er één van: zo’n persoon die blij wordt van een net opgemaakt bed met schoon beddengoed. Heerlijk! Zeker als dat beddengoed met mooi weer even lekker buiten heeft kunnen uitwaaien/drogen. Ook word ik altijd helemaal blij van nieuw beddengoed. Toen ik dus benaderd werd door Dekbed-discounter met de vraag of ik misschien één van hun producten wilde uitproberen, werd ik meteen enthousiast.

Stiekem kwam het ook precies goed uit. Ken je dat: dat je een bepaalde dingen allemaal rond dezelfde tijd hebt aangeschaft en het dan ook allemaal tegelijk echt versleten raakt? Dat moment hadden wij met ons beddengoed. Dekbedovertrekken en hoeslakens, de ene na de andere kon toegevoegd worden aan het lijstje ‘afgeschreven’. Het was hoog tijd voor iets nieuws.

Ik speurde de website van Dekbed-discounter af opzoek naar iets wat ik mooi vond en ook in onze kamer past. Ik ben nogal kieskeurig als het op dekbedovertrekken aan komt. Onze slaapkamer is rood met wit, dus het liefste heb ik een dekbedovertrek met rood als hoofdkleur. Maar het moet ook weer niet te druk zijn. Iets wat op een bed met tweepersoonsdeken heel mooi staat, is soms een beetje too much als het gaat om twee eenpersoonsdekens naast elkaar. Ook moet het geheel niet te licht van kleur zijn, want vooral Kevin ligt soms lekker te zweten onder zijn deken en om nou elke dag beddengoed te moeten vervangen in verband met zweetvlekken… Zeker wit is voor ons een no-go qua dekbedovertrek en kussenslopen.

Gelukkig heeft Dekbed-discounter veel keus. En dan bedoel ik ook echt heel veel keus. Uiteindelijk koos ik voor iets wat niet rood is, maar verder wel lekker neutraal en niet te druk. Mijn oog was namelijk gevallen op een antraciet/grijs dekbedovertrek van het merk Nightlife. Toen de dekbedovertrekken de dag na bestelling werden bezorgd, was ik enorm verrast over hoe de stof aanvoelde. Heerlijk zacht! Ik stopte de sets gelijk in de wasmachine (de fabrieksgeur die er aan zit is nou niet echt het lekkerste om onder te slapen) en een paar dagen later maakte ik de bedden er mee op. Ongestreken, want de stof is strijkvrij. Top, want als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel strijken!

En toen mocht ik er dus onder gaan slapen. Dat voelde wel even anders dan de standaard dekbedovertrekken van katoen. Dit was veel zachter en ik had ook het idee dat het veel sneller lekker op temperatuur was onder de dekens (iets waar ik misschien niet helemaal eerlijk over kan oordelen momenteel, want door de zwangerschap heb ik het al veel minder snel koud). Ik ben in ieder geval tot nu toe mega tevreden over deze set en hoop dat dat ook op langer termijn zo blijft.

Dekbed-discounter heeft trouwens niet alleen maar dekbedovertrekken. Ze verkopen ook dekbedden, kussens, hoeslaken en zelfs matrassen en boxsprings. En naast dat ze sowieso scherp geprijsd zijn, hebben ze ook vaak nog eens hele leuke aanbiedingen.

Bewaren

Bewaren

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge