Creative

Kleurboek voor Volwassenen #16 t/m 20

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik in een ver verleden ‘Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen’ had gekocht? En dat ik de resultaten hier liet zien? Nou, dat kleurboek is voor een heel groot deel nog heel erg leeg. Datzelfde kleurboek ligt ook al sinds het voorjaar van 2015 (!) weg te stoffen in een la. Maar nu heb ik zwangerschapsverlof en kwam ik het boek weer tegen. “Daar ga ik weer eens mee aan de slag!” en zodoende pakte ik mijn Stabilo stiften en fineliners tevoorschijn en ben ik weer aan het kleuren gegaan.

Kleurplaat 16

Op deze kleurplaat heb ik me af en toe best een beetje blind gestaard. In het begin vond ik hem heel leuk om in te kleuren, maar uiteindelijk begin hij me een beetje te vervelen. Ik herkende er een soort bladeren patroon in, maar af en toe was ik het patroon helemaal kwijt en wist ik niet meer tot waar de ene kleurgroep moest stoppen en het tijd was voor een andere.

Kleurplaat 17

Nu ik deze kleurplaat en de vorige naast elkaar zie, zie ik dat ze eigenlijk best veel op elkaar lijken. Maar goed, dat heb je al snel als je dezelfde set met stiften gebruikt en ook dezelfde soort kleurcombinaties. Ik kwam er trouwens achter dat deze kleurplaat twee keer in het kleurboek staat. Niet exact een kopie, maar wel hetzelfde patroon. Misschien een leuke uitdaging om die twee dus op één of andere manier dus ook bij elkaar te laten horen.

Kleurplaat 18

Een simpele rode bloem, met groene blaadjes en blauwe swirls er omheen. Ik heb nog zitten twijfelen om de rest helemaal zwart te kleuren, maar uiteindelijk heb ik het lekker wit gelaten. Ik vond hem er zo eigenlijk wel lekker uit knallen.

Kleurplaat 19

Cirkels, cirkels en nog eens cirkels. Eerst dacht ik er aan om alleen bruin/oranje tinten te gebruiken voor deze kleurplaat, maar toen ik eenmaal begonnen was, vond ik het toch leuker om gewoon alle kleurtjes uit de set weer te gebruiken.

Kleurplaat 20

Voor deze kleurplaat heeft Kevin de kleuren gekozen. Hij zat naast mij op de laptop en ik vroeg hem random welke kleurcombinatie ik zou gaan gebruiken. Hij zei roze en oranje en dat werd het dan ook. Best een leuk resultaat geworden. Een combinatie van kleuren die ik zelf waarschijnlijk minder snel had gekozen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Jenn 7 februari 2017 op 10:16

    Leuk om te zien! Ik ben ook weer druk aan het kleuren gegaan.
    Jenn heeft onlangs geplaatst..#Pupdate: het kleine hondje met de grote mond

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge