Creative, Lifestyle

#NietPlakkenMaarSmakken

Dat ik een fan ben van echt post, daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Ik stuur graag een kaartje en ik vind het ook heel leuk om ze te ontvangen. Niet voor niets ben ik lid van Postcrossing.com en heb ik al vele kaartjes over de hele wereld verzonden en ontvangen. Van de Valentijnsactie van de PostNL word ik daarom helemaal blij. 

Ook dit jaar helpt PostNL de liefde door het hele land te sturen. En niet alleen door er voor te zorgen dat je Valentijnskaartje bezorgd word, maar ze maken de verzending nog gratis ook! Het enige wat je daar voor hoeft te doen, is een lippenstiftkus op de envelop zetten en je Valentijnspost te versturen voor maandag 13 februari 17.00 uur.

Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een Valentijnskaart (of -brief). Je kunt natuurlijk gewoon een kaartje kopen in de winkel. Zelf vind ik het leuk om zelf een kaartje te maken. Laat je creativiteit de vrije loop! Op Internet staan heel veel leuke ideeën.

Het kaartje wat (onder andere) mijn zusje vorig jaar van mij ontving.

Vorig jaar kreeg ik leuke reacties op de kaartjes die ik verstuurd had en dit jaar gaan er weer een aantal op de post. Alleen nog even mijn lippen stiften en die enveloppen een dikke smakkerd geven!

Meer weten over deze actie? Zie de website van PostNL.

Bewaren

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Saskia 12 februari 2017 op 13:28

  Ik heb ook een aantal kaartjes op de bus gedaan<3 Altijd leuk!

 • Reageer Manon 12 februari 2017 op 14:25

  Altijd leuk kaartjes versturen!

 • Reageer Sheila 12 februari 2017 op 18:32

  Super actie. Vorig jaar deed ik ook mee. Alleen was ik deze week ziek en heb geen kaarten kunnen kopen. Morgen weer werken, dus ik ben bang dat ik het niet red voor de sluitingstijd.
  Sheila heeft onlangs geplaatst..Tag: Hallo, wie ben jij?

 • Reageer Saar 12 februari 2017 op 20:29

  Superleuke actie!
  Saar heeft onlangs geplaatst..30 Day Blog Challenge: Favoriete Quotes

 • Reageer Jenn 14 februari 2017 op 11:38

  Ik wist het, ik was van plan om wat kaartjes te versturen, maar natuurlijk… heb k er door de drukte helemaal niet meer aan gedacht toen het eenmaal zo ver was :'(
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Gelezen: het meisje dat van IS won van Farida Khalaf

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge