Baby, Personal, Zwangerschap

Daar is ze dan!

Het was even stil op ItsWendy.nl en dat was niet zonder reden. Een hoop van jullie hebben het vast al gezien via Facebook, Instagram of Twitter, maar vandaag heb ik ook even tijd om het hier online te delen.

Op 14 maart 2017 is, na een zwangerschap van 40 weken en 6 dagen, onze dochter Demi geboren! Inmiddels is ze dus alweer bijna twee weken oud. Het gaat goed met mij en met haar en we genieten van ieder moment. Het updaten van mijn blog zal echter wel even op een lager pitje staan. Maar ik denk dat jullie dat allemaal wel zullen begrijpen.

Hoe het is gegaan qua bevalling en hoe de eerste dagen met Demi waren, zal ik later allemaal nog wel vertellen. Daar moet ik gewoon even een moment voor vinden dat ik daar even lekker voor kan gaan zitten. Maar dat komt vast allemaal vanzelf wel weer.

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Sylvia 27 maart 2017 op 17:48

  Mooi meisje met een mooie naam! Van harte, nu eerst herstellen 😉

 • Reageer Benthe 27 maart 2017 op 20:45

  Wauw, van harte gefeliciteerd! Geniet ervan 💗, elkaar lekker leren kennen.

 • Reageer Jenn 27 maart 2017 op 22:02

  Nogmaals gefeliciteerd!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Tag: Never have I ever… Book tag

 • Reageer Saskia 29 maart 2017 op 15:49

  Hier ook nog van harte gefeliciteerd. Geniet ervan!<3

 • Reageer Marian B 31 maart 2017 op 21:16

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge