Zwangerschap

Demi’s geboortekaartje

Bij de geboorte van een baby hoort natuurlijk een geboortekaartje. En wat heb je daar een hoop keuze in. Ga je naar een drukker in de buurt of zoek je een kaartje bij één van de vele online aanbieders van geboortekaartjes? Wil je een geboortekaartje met foto of zonder? Neutraal of echt gericht op een jongen of een meisje? Ik vertel jullie over de keuzes die wij gemaakt hebben en laat jullie zien welk geboortekaartje wij voor de geboorte van Demi hebben uitgezocht.

Toen ik voor het eerst in de wereld van geboortekaartjes dook, zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Er was online zo ontzettend veel te kiezen. Ik besloot dat het handiger was om eerst voor mezelf te bepalen wat voor stijl ik leuk vond. Op die manier kon ik de keuze al een beetje uitdunnen. Op het moment heb ik een zwak voor aquarel/waterverf tekeningen. Het zit een beetje verwerkt in de layout van mijn blog en op Demi’s kamer hangen ook drie tekeningen van bosdieren in aquarel-look. Daarnaast leek een bloemenkrans met daarin haar naam op de de voorkant me ook wel heel erg leuk.

Ik zocht op Google naar “bloemenkrans waterverf geboorte” en kwam gelijk een hoop dingen tegen die me aanspraken. Ik klikte door op één van de afbeeldingen en kwam terecht op hippe-geboortekaartjes.nl. Vervolgens zocht ik op deze site naar ‘waterverf’ en de zoekresultaten spraken mij heel erg aan. Ik maakte een selectie van wat ik leuk vond.

Natuurlijk was het niet alleen aan mij om een geboortekaartje uit te zoeken. Ik liet aan Kevin zien welke kaartjes ik leuk/mooi vond. Al snel maakten we de keuze voor de basis van ons kaartje en konden we aan de slag met het maken van kleine aanpassingen. Zo vonden we het leuk om wat extra gegeven toe te voegen, zoals geboortegewicht, -lengte en -tijd. Ook wilde ik er klein geboortetekstje inzetten. Dat aanpassen is trouwens ontzettend makkelijk op de website van hippe-geboortekaartjes.nl. Vervolgens was het een kwestie van opslaan en wachten tot de kleine meid was geboren, zodat we alle juiste gegevens konden invullen. Het resultaat zien jullie hier onder.

We waren erg blij met het eind resultaat en we hebben ook een hoop leuke complimentjes gehad over het kaartje.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

  • Reageer Zo simpel is dan geluk 20 mei 2017 op 11:29

    Hij is mooi!

  • Reageer Saskia 20 mei 2017 op 18:14

    Wat een prachtig kaartje! Heel mooi, rustig en ook erg stijlvol. Leuk!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge