Creative, Personal

EPIC 4.0 | #echtepostiscool | Het eindresultaat!

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik heel enthousiast schreef over dat ik mee deed aan EPIC 4.0? Ja, dat is alweer 3 maanden geleden en het uitpakmoment is dus ook allang geweest. Maar ja, er klein ‘even’ een klein baby’tje tussendoor. Toch wilde ik er nog even op terug komen, want ik wil graag laten zien wat ik heb gekregen en wat ik had verstuurd.

Mijn pakketje werd al ruim voor de uitpakdatum bezorgd en tot het moment dat ik hem mocht uitpakken, heeft hij beneden in de kast gestaan. Toen de datum daar was, mocht ik hem in het kraambed uitpakken. Het was dus net een soort kraamcadeautje. Het pakketje zat lekker vol en er kwam een hoop leuks uit.

Hier zie je alles wat ik uit het doosje haalde. Vier ingepakte cadeautjes, een kaartje en visitekaartje, theetjes enzovoorts. Helemaal leuk! En niet alleen aan mij was gedacht, maar ook aan ons kleine meisje en de katten. Uiteraard werden de ingepakte cadeautjes gelijk ontdaan van hun inpakpapier.

Wat een verwennerij! Snoepjes voor de katten en iets te snoepen voor mij. Een boekje met kleurplaten. Voor elke dag van de week een theetje en een geweldig leuk kledingsetje voor Demi.

Degene die mijn EPIC-pakket bij elkaar had gezocht was Daisy van Diyaata.nl. Ongeduldig zat zij te wachten op mijn reactie op haar verrassing. In al het EPIC-geweld op social media had ze nog geen reactie van mij kunnen ontdekken. Ja, iets met een baby van 4 dagen oud die al mijn tijd en aandacht opeiste. Maar wat later op de dag heb ik haar alsnog laten weten dat ik er natuurlijk super blij mee was. Nogmaals sorry Daisy!

De chocola was al heel snel op en de thee ging ook snel met alle kraambezoekjes. Demi heeft het kledingsetje al meerdere keren aangehad (uiteraard even een foto doorgestuurd naar Daisy) en de kattensnoepjes vallen ook enorm in de smaak. Daisy heeft echt een heel leuk pakket samengesteld wat ook echt bij mij past.

En ik stuurde…

Ik mocht een pakketje samenstellen voor Kimberly van BeebsandMoms.nl. Ik had al heel snel het één en ander bij elkaar, want ik wilde niet het risico lopen dat ik opeens ging bevallen en nog niets had opgestuurd. Op de foto’s zie je de buitenkant van het pakketje en hoe ik de boel had ingepakt. Benieuwd naar wat er in zat en hoe de reactie van mijn EPIC-maatje was? Dan moet je snel maar even doorklikken, want ook zij heeft er een blogpost over geschreven.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Saskia 21 mei 2017 op 10:14

    Leuk om te zien wat je hebt gekregen! Ik ben dit keer weer meegedaan en vond het zo tof<3

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge