Lifestyle

Onze kerstboom: De 2017 editie ( + nieuwe kersttraditie!)

Zo laat heeft dit artikel nog niet eerder online gestaan. Vandaag is het namelijk alweer eerste kerstdag. Hoog tijd dus dat ik onze kerstboom toch ook nog even op mijn blog kom showen. Geloof het of niet, maar ook dit jaar is het weer een kleurcombinatie geworden die ik nog niet eerder in de boom had hangen. En er is ook een leuke nieuwe kersttraditie ontstaan die met de kerstboom te maken heeft. Het is alweer de zevende keer dat deze boom door mij wordt opgetuigd. De kerstliedjes klonken op de digitale radio, we waren gezellig allemaal thuis en het begon ook nog eens lekker te sneeuwen. Heerlijk, wat een sfeertje.

Ook dit jaar helaas geen fast forward filmpje. Ik hoop dit in de toekomst echt weer te gaan doen, maar voor dit jaar moeten jullie het maar weer even doen met de foto’s van het eindresultaat. Er werden geen nieuwe kerstballen gekocht, maar ik maakte een combinatie van de kleuren die ik al had. Ik koos dit jaar voor paars, rood en wit. Eerst wist ik niet zo goed of dit wel leuk bij elkaar zou passen, maar nu het allemaal staat/hangt ben ik echt weer super blij met het resultaat.

In de kerstboom hangt één hele bijzonder kerstbal te schitteren: Demi haar eerste kerstbal! Ik wilde heel graag een “Baby’s first christmas” kerstbal in de boom en dus gingen Kevin en ik samen met Demi naar de Intratuin. Die hadden drie verschillende versies voor meisjes. Eén van de drie viel eigenlijk gelijk al af voor mij, want de beertjes die daar op afgebeeld waren, keken wel heel depressief. Er bleven dus twee varianten over en Demi mocht zelf kiezen. Ik hield beide kerstballen voor haar en ze keek echt heel bewust van de ene naar de andere bal. Ze keer een paar keer heen en weer en vervolgens deed ze een schaterlach en pakte ze één van de twee kerstballen beet. Duidelijker kon bijna niet: Demi kiest voor die kerstbal.

En dat is gelijk het begin van een kersttraditie die ik heb verzonnen. Elk jaar mag Demi haar eigen kerstbal uitzoeken. Maakt niet uit welke kleur of welke vorm. Of het nou wel of niet past bij de rest van de kerstballen. Natuurlijk moet het wel betaalbaar blijven, maar verder is de keuze aan haar. Lijkt me super leuk om elk jaar met haar een kerstbal uit te gaan kiezen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge