Beauty + Fashion

Een Zara outfit voor Demi

Kledingwinkel Zara: het is op één hand te tellen hoe vaak ik daar geweest ben. Vroeger een enkele keer met een vriendin van de middelbare school, omdat zij er regelmatig kwam en wat jaartjes later nog een keer met Kevin. Maar op één of andere manier was het gewoon niet mijn winkel. Er hingen heus wel leuke dingen hoor. Eigenlijk weet ik niet precies waarom het mijn ‘ding’ niet is. Maar toen kreeg ik voor de kerst een cadeaukaart van Zara en werd ik eigenlijk gedwongen om toch weer eens te kijken wat ze te bieden hebben. Ik eindigde uiteindelijk online op de babyafdeling en kocht een setje kleding bij elkaar in de uitverkoop.

Als eerste zocht ik iets van een truitje, blouse of iets dergelijks. Ik vond een witte blouse met vogeltjes er op. Het zag er leuk uit en was afgeprijsd van €14.99 voor €7.99. Mijn volgende doel was iets voor eronder. Een broekje of rokje bijvoorbeeld. Ik ging als eerste eens kijken bij de rokjes, want die heeft Demi helemaal nog niet. Een grijs exemplaar, afgeprijsd van €12.99 voor €9.99, ging ook in mijn digitale winkelmandje. Bloten beentjes onder die rok is voor deze tijd van het jaar misschien niet het beste idee en dus keek ik wat ze aan aanbod hadden qua maillots. Witte maillots heb ik al in overvloed. Ooit zo’n set van veel gekocht bij de Primark. Ik wilde voor bij dit setje iets grijs en ook dat was in de sale te vinden. Een set van twee effen maillots van €9.95 voor €5.99 in gemêleerd grijs. Voor net geen €24,- had ik dus een compleet setje bij elkaar. Top! Hieronder zie je hoe het setje er online uit zag en foto’s van het setje aan bij Demi.

De verhoudingen kloppen niet helemaal, maar voor het idee.

Ik had niet verwacht dat de blouse zo wijd zou uitlopen aan de onderkant. Dat stond een beetje gek boven een rokje vond ik zelf en daarom stopte ik hem in de rok. Natuurlijk blijft dat niet zitten als Demi lekker aan het tijgeren, kruipen en klauteren is, maar voor de foto stond het in ieder geval leuk.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 14 januari 2018 op 17:06

  Schattig!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Lezen | Oorsprong, De schaduw van de wind en Hendrik Groen

 • Reageer Lesley 18 juli 2018 op 00:23

  Wat een superleuk setje is dat zeg! Ik vind Zara heel wisselend. De ene keer helemaal top en de andere keer helemaal niks. Voor mijzelf is het ook totaal niet de winkel trouwens.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge