Baby

Cake Smash fotoshoot bij Fotostudio Szilvia

De eerste verjaardag van je eerste kind. Het is toch wel een hele bijzondere mijlpaal. Daar wilde ik dan ook wel wat speciale aandacht aan geven. Niet met een groot (thema)feest of iets dergelijks, maar wel op een andere manier. Ik liep dan ook al een tijdje met het idee om een cake smash fotoshoot met haar te doen. Op 1 februari mocht Demi een taart kapot slaan en daarna lekker in bad, terwijl dit alles werd vastgelegd door een fotograaf. Het was een groot succes!

Oké, ik had dus het idee om met haar zo’n fotoshoot te doen. Het eerste vraagstuk was: ga ik het zelf proberen of laat ik het iemand met ervaring doen? De kerstkaart met Demi was best aardig gelukt, maar was in mijn beleving wel even wat anders dan een cake smash. Stel dat het bij de eerste poging niet zou lukken, dat ik geen leuke foto’s heb (wat dan ook de reden daar van is), dan zit ik wel met het feit dat het taartje waarschijnlijk al gesloopt is en ik dus bij een tweede (of derde) poging ook weer een nieuw taartje moet hebben. Haar outfit moet wassen en drogen. Weer moet wachten tot een geschikt moment. Een hoop gedoe dus als je het mij vraagt. En dus viel mijn keuze op een fotograaf die dit al vaker had gedaan.

Dan ga je dus zoeken en kom je er al snel achter dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Portfolio’s bekijken, reviews lezen, prijslijsten vergelijken. Uiteindelijk kwam ik via een collega bij Fotostudio Szilvia terecht. Zijzelf had daar een leuke ervaring mee en ze wist er nog meer die daar ook geweest waren. Ze was niet de goedkoopste die ik tegen was gekomen, maar je kreeg er dan wel een hoop digitale foto’s voor terug. Voor €100,- had je een cake smash fotoshoot inclusief badsessie, een taartje en 15 digitale foto’s. Na de shoot kon je ook nog voor meer foto’s kiezen. Voor maar €35,- meer kreeg je zelfs alle leuke foto’s van de shoot. En geloof mij, er zijn al snel een heleboel leuke foto’s.

Op 1 februari was het dus zover en mochten wij naar de studio in Ridderkerk komen. We werden daar ontvangen door de fotograaf, echt een lieve en geduldige vrouw, en alles stond al klaar voor Demi. Even omkleden van normale kleren naar haar feestjurkje en toen mocht Demi aan de slag met haar taart. Altijd maar weer afwachten wat een kind dan gaat doen: valt ze direct aan of blijft ze maar een beetje zitten. Demi neigde meer naar dat laatste, dus ze had een beetje hulp nodig van mama. Toen ze van de fotograaf een houten pollepel in haar handen kreeg, was ze echter niet meer te houden. Voor we het wisten lagen de stukken taart overal! Toen dat gedeelte voorbij was, werd de boel weer een beetje opgeruimd en kwam het badje tevoorschijn. Ondertussen had ik Demi al lekker uitgekleed. Dat badje was echt een groot succes, maar dat had ik ook wel verwacht. Thuis gaat ze ook helemaal los als ze in bad zit en is altijd alles nat. Er werd lekker gespeeld met een balletje, de badeend en mama blies nog wat bellen. We gingen voldaan (en Demi vooral moe) weer naar huis.

Twee weken later kreeg ik een mailtje van de fotograaf: de foto’s waren klaar en ik kon ze downloaden. In totaal ontving ik 111 (!!) foto’s in zowel lage kwaliteit met haar logo als in hoge kwaliteit die ik kon gebruiken om af te laten drukken. Ik ben er echt super blij mee. Eén van de foto’s heb ik gebruikt op de uitnodiging van Demi’s verjaardag en sowieso heb ik ze allemaal in twee kleine fotoboekjes laten afdrukken. Leuk voor later, maar voor nu ook al handig. Op haar verjaardag hebben we de fotoboekjes op tafel gelegd en hoefden we niet in de weer met een mobiel of een laptop om iedereen de foto’s te laten zien.

Ik ben echt super tevreden met de fotoshoot en ben heel blij dat we hebben besloten het gewoon te doen. Ik vind Fotostudio Szilvia dan ook echt een aanrader. Niet alleen voor een cakesmash fotoshoot, maar ik heb ook prachtige zwangerschapsshoots, newborn shoots en ‘gewone’ portretshoots voorbij zien komen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Zo simpel is dan geluk 17 juli 2018 op 18:48

    Super leuk!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge