Beauty + Fashion

Wish kinderjurkje voor een bruiloft

In augustus gaat één van Kevins broertjes trouwen. Dat betekende dat we voor ons alle drie opzoek moesten naar iets om die dag aan te trekken. Ik besloot Wish op dit gebied ook een kans te geven. In een eerder artikel zagen jullie al drie outfits die ik voor Demi heb gekocht via Wish en de jurkjes in dit artikel bestelde ik tegelijkertijd mee. Kevin zijn pak heeft een blauwe tint De jurk die ik op het moment als potentiële kanshebber heb, is ook blauw. Dus voor Demi ging ik ook opzoek naar iets blauw/turkoois.

Dit is eigenlijk het meest simpele jurkje wat ik heb besteld. Maar heel toevallig lijkt deze dus enorm veel op de jurk die ik als optie voor mezelf heb. Alleen is die van mij wat donkerder. Verder dus hetzelfde principe: dezelfde stof en dezelfde vorm. Dus vond ik hem eerst maar wat gewoontjes, vind ik het nu juist een grote kanshebber omdat hij zo erg op mijn jurkje lijkt. Verder ziet het jurkje er gewoon goed en netjes uit. Dit jurkje bestelde ik voor 2 euro.

Ik bestelde dit artikel hier.

Dit jurkje kreeg ik als eerste van de drie binnen en was eigenlijk het jurkje waarvan ik dacht: dit gaat hem worden. En alhoewel ik het nog steeds wel een leuk jurkje vind, vind ik hem er inmiddels een beetje uitzien als een goedkoop verkleedjurkje. Goedkoop was hij ook, dus wat dat betreft mag ik er natuurlijk ook niet teveel van verwachten. De bloemetjes in de taille hadden wel wat dichter bij elkaar mogen zitten en het laagje stof onder de tule had wat langer mogen zijn. Wat ik wel merk is dat Demi er echt heel trots in rond loopt. Ze kijkt de hele tijd naar beneden, naar de jurk en loopt allemaal rondjes door de woonkamer. Voor dit jurkje betaalde ik 3 euro.

Ik bestelde dit artikel hier.

Het derde en laatste jurkje. Het duurste jurkje en eigenlijk is het niet eens een jurkje, want de onderkant zit dicht met knoopjes zoals je dat ook bij een romper ziet. Maar als Demi staat, zie je dat dus niet en lijkt het gewoon een jurkje. Ik heb dit jurkje nog niet gewassen, dus het tule is nog best wel gekreukeld. Maar ergens geloof ik niet dat het veel mooier/beter wordt als ik hem wel was. Hij is/lijkt veel minder vol dan dat er op het plaatje is voorgespiegeld. Ik ga hem nog wel even wassen en kijken of het er dan beter uit ziet. Verder ziet het jurkje er prima uit en zit het goed in elkaar. Dit jurkje kostte me 9 euro.

Ik bestelde dit artikel hier.

Welk jurkje zouden jullie kiezen?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Simone 31 juli 2018 op 10:34

  Ik vind het eerste jurkje de meest geslaagde eigenlijk! En oogt daarbij eigenlijk ook niet goedkoop.
  Simone heeft onlangs geplaatst..NIEUW AVONTUUR | Ik heb (weer) mijn eigen bedrijf!

 • Reageer Jenn 31 juli 2018 op 10:53

  Ik vind de eerste het leukst! En dat hij op die van jou lijkt is natuurlijk extra leuk.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..8x je vakantiegevoel vasthouden

 • Reageer Saskia 5 augustus 2018 op 11:41

  Wat een toffe jurkjes, vooral de eerste<3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge