Baby, Dreumes, Lifestyle, Peuter

Van basic naar lekker modern met Ukje.nl

Autostoeltjes zijn een must als je met de auto op pad gaat met je kleintje. Inmiddels zijn wij al bij het tweede autostoeltje voor Demi. In het stoeltje wordt soms ook wel eens wat gegeten. Dat gaat natuurlijk niet altijd helemaal zonder knoeien. Dus ja, zo’n autostoel zal ook wel eens vies worden. Nou zijn de hoezen vaak wel te wassen, maar dan zit je dus wel met een kale autostoel die je niet kan gebruiken. Ik vind het dus persoonlijk erg handig om er een losse hoes omheen te hebben. En zo kan je die standaard, vaak toch saaie, kinderstoel gelijk een beetje leuker maken. In eerste instantie kocht ik een universele hoes voor Demi’s eerste autostoeltje, maar dat ding vond ik echt vreselijk. Het zat helemaal niet mooi om de Maxi-Cosi Citi heen en daardoor vond ik het geheel er maar armoezalig uitzien. Ik ging opzoek naar iets anders en kwam terecht bij Ukje.nl. Ook voor de nieuwe autostoel heb ik een hoes gekocht bij Ukje en omdat ik er zo blij en tevreden mee ben, wil ik deze tip met jullie delen.

Perfecte pasvorm

De hoezen van Ukje zijn echt op maat gemaakt en passen dus perfect om diverse autostoelen. Daar waar het kan, stop je de randen van de hoes ook nog eens netjes tussen de vaste bekleding en het plastic van het stoeltje en het lijkt net of het gewoon zo gestoffeerd is. Het zit dus gewoon prachtig en niet alsof je het eerste de beste stuk stof hebt gepakt en er overheen hebt gegooid. Op hun YouTube kanaal laten ze zien hoe je de hoezen er helemaal netjes omheen krijgt. Super handig en makkelijk!

Vies? In de wachmachine!

De hoezen van Ukje kunnen gewoon op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Zo makkelijk als dat ze om het stoeltje heen gaan, zo makkelijk haal je ze er ook weer vanaf. En omdat het een losse hoes is, zit je niet gelijk met een kale autostoel die je niet kan gebruiken, want de standaard bekleding zit er nog omheen. Je kan natuurlijk ook gewoon twee hoezen aanschaffen. Dan weet je helemaal zeker dat de originele bekleding niet vies wordt.

Kies je eigen stijl

Wij hebben de autostoeltjes zo neutraal mogelijk gehouden. Handig als er ooit een tweede mag komen en we dan bijvoorbeeld roze bekleding niet heel erg passend vinden. Met de hoezen van Ukje kan je de autostoel dan toch een beetje pimpen naar je eigen stijl. Laat je de hoes matchen met je auto? Ben je gek op flamingo’s? Of wil je een moderne, geometrische print? Er is ontzettend veel keuze en er zit vast wel iets bij wat helemaal bij jou/jullie past. Voor de Maxi-Cosi Citi had ik gekozen voor een roze hoes met veertjes er op. De veertjes waren blauw, mint, zwart en wit. Voor de Maxi-Cosi Tobi heb ik juist voor een geometrisch zwart/wit patroon gekozen. Deze matcht toevallig ook nog eens bij de print die op de gordelkussentjes zit.

Tot in de puntjes

Wil je het helemaal afmaken, dan hebben ze vaak ook nog matchende gordelhoesjes voor bij de stoelhoes. Of wat dacht je bijvoorbeeld van de zonnekap van je groep 0 autostoel? Die kan ook helemaal mee gestyled worden. Wij hebben deze er niet bij gedaan, maar ook daar is dus aan gedacht.

Naast hoezen voor autostoeltjes en alles wat daar bij hoort, hebben ze bij Ukje ook nog hoezen/kussentjes voor de Stokke stoelen, de BabyBjörn wipstoel, de IKEA Antilop kinderstoel en de Nuna Leaf wipstoel. Maar ook hebben ze voetenzakken en boxkleden. Je kunt dus niet alleen je kind zijn/haar autostoel naar je eigen smaak stylen, maar ook zorgen dat diverse andere kindermeubels perfect in je interieur passen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge