Personal

Mijn Best Nine van 2018

Aan het einde van het jaar zie je ze allemaal weer voorbij komen op Instagram: de Best Nine van dat jaar overzichtjes met de meest gelikte Instagram post van diegene zijn profiel. Ook ik vind het altijd weer leuk om te kijken wat er bij mij uit komt. Op de blog van Kimberly (Beebs and Moms) zag ik een leuke post over haar Best Nine van 2018. Ze deelde hierin de herinneringen achter de foto’s met haar lezers. Dat leek mij ook leuk om te doen, dus bij deze!

Heel veel Demi!

Alle negen foto’s uit dit overzicht hebben Demi als onderwerp. Heel mijn Instagram bestaat momenteel uit Demi. Euhm tja, wat moet ik over zeggen? Haha. Sorry but not sorry! Ik heb gewoon een heel leuk kind. Maar even serieus: ik heb voor mezelf wel besloten in 2019 in ieder geval ook wat meer van mijzelf te posten.

1. Heerlijk een midweek weg

Ons midweek weg naar Center Parcs De Huttenheugte. Met een gebroken voet, nog heen en weer naar huis moeten rijden voor de begrafenis van mijn opa, maar wat was het ontzettend fijn. Demi gedroeg zich voorbeeldig en genoot van alles. We zwommen elke dag, gingen lekker veel uit eten en ’s avonds speelden Kevin en ik bordspelletjes bij de open haard. We waren zo aan het genieten, dat we ter plekke besloten om er nog een paar dagen aan vast te plakken.

2. Trotse mama

De dag dat ik deze foto maakte was de dag dat wij 2 jaar eerder ontdekte dat onze kleine meid onderweg was. En kijk haar nou eens op die foto. Ik ben zo verliefd op dat meisje en ik ben ook zo trots op haar. Vriendelijk, vrolijk en niet meer weg te denken uit mijn (ons) leven.

3. Een fotoshoot feestje

De Cake Smash fotoshoot voor Demi haar eerste verjaardag. Ik vond het super spannend, want zou ze een beetje leuk mee doen? En alhoewel Demi niet het kind was dat zich vol overgave gelijk op haar taart stortte, kwam ze wel helemaal los toen ze een pollepel aangereikt kreeg. En toen het baddergedeelte kwam, was het helemaal een feestje. De foto’s waren geweldig en dat resulteerde in een hele leuke uitnodiging voor haar verjaardag.

4. Samen lachen, gewoon zomaar

Samen op de bank, spontaan een selfie en hij was zo ontzettend leuk. Gewoon zomaar een willekeurige foto eigenlijk.

5. Hoera, (bijna) jarig!

Deze foto maakte ik op 13 maart. Op 13 maart 2017 kreeg ik in de ochtend de eerste weeën en dacht ik toen nog dat het niks was. Het ging ook weer weg aan het einde van de ochtend. Om vervolgens ’s avonds laat weer terug te komen en toen wel door te zetten. 13 maart van dit jaar was voor mij een dag dat ik veel terug dacht aan een jaar eerder. Dat ik nog die ene outfit voor haar kocht waar ik al weken op aan het wachten was. Dat mijn zusje ’s avonds onze haren nog kwam knippen en na Demi’s geboorte verontwaardigd reageerde met: “Maar ik was nog bij jullie geweest! Was het toen al bezig?” Nee, dat was het dus niet. Pas nadat ze naar huis was gegaan.

6. Speciaal verjaardagscadeau voor mama

Deze foto is eigenlijk geen foto, maar een filmpje. Een filmpje van een lopende Demi. Stiekem kon ze best al een tijdje lopen. Ik had haar al meerdere keren betrapt. Als ik dan niet keek, liep ze en als ze zag dat ik keek, plofte ze snel op haar billen. Maar die dag niet. Ik zeg steeds dat het mijn verjaardagscadeau was, want die dag was ik jarig. Vanaf dat moment wilde ze ook alleen nog maar lopen. En hoe wiebelig het toen was (een half jaar geleden), zo snel en soepel gaat het nu. Wat leren die kleintjes het toch allemaal snel.

7. Heerlijk voorjaar

Het begin van prachtig weer. Het was nog wel koud, zoals je aan de muts en sjaal wel kan zien, maar de zon scheen en de lucht was prachtig blauw. Demi kon zo van het mooie weer genieten. En ik vond het weer prachtig zoals ze er bij zat op die schommel met haar zonnebril op. Die schommel is trouwens echt haar favoriet.

8. Eerste knipbeurt

Een hele tijd stond het al op de planning, maar steeds werd het uitgesteld. De eerste keer haren knippen bij Demi. Daar wilden we natuurlijk allebei bij zijn en dat zorgde er voor dat het steeds langer duurde voordat het eens gepland werd. Maar in de laatste maand van het jaar was het eindelijk zo ver: tante Joyce zette de schaar er in en Demi bleef keurig zitten. Wel met een blik van “Wat doet ze in hemelsnaam?”, maar verder vond ze het allemaal helemaal prima. Er ging niet veel vanaf hoor. Alleen de puntjes.

9. Kleine kerst elf

Onze kerstkaart van dit jaar: ‘Santa’s Little Helper’ die stiekem van de Milk & Cookies voor de Kerstman aan het snoepen is. Zelf gemaakt in onze eigen woonkamer. Mijn kleine fotomodel. Ze bleef ook zo netjes zitten. Maar ja, niet gek ook eigenlijk. Ze had koekjes voor het grijpen liggen en een fles met lekkere melk. Ik snap eigenlijk wel dat ze gewoon op haar gemak daar bleef zitten.

Dat was mijn Best Nine on Instagram voor 2018. Welke foto vinden jullie het leukst? En waar bestaat jouw Best Nine voornamelijk uit?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Jenn 7 januari 2019 op 14:03

    Wat een leuke foto’s! Ik kan niet kiezen welke ik het leukst vind hoor 🙂
    Mijn eigen best nine was mooi gevarieerd dit jaar, je vindt hem op mijn blog of op instagram.

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge