Personal

Welkom 2019

Het is de eerste dag van 2019 en ik heb het achter de schermen gedeelte van mijn blog maar weer eens geopend. Nieuw begin, nieuwe kansen.

Opeens was 2018 weer afgelopen en zijn we begonnen aan 2019. Mijn vader waarschuwde mij altijd al: “Hoe ouder je wordt, des te sneller gaat de tijd voorbij!” Ik kan niet anders dan dat beamen. Zeker nu Demi in ons leven is, gaat de tijd echt razend snel. De dagen, de weken en de maanden: ze zijn weer voorbij voor ik het door heb.

Dit jaar wordt Demi alweer 2 jaar. Twee jaar jongens… Hoe dan? Over twee en een halve maand zelfs al. Dan is ze dus ook geen dreumes meer, maar een echte peuter. Sorry, maar ze is toch pasgeleden geboren?!

Aan Demi zelf merk ik trouwens echt wel dat ze een peuter aan het worden is. Momenteel is ze opeens heel veel aan het praten. Uit zichzelf dingen benoemen, maar ook samen woorden oefenen door dingen te herhalen. Van de kerstman heeft ze de Electro Wonderpen gehad om vormen en kleuren ontdekken. De eerste keer dat ik dat met haar speelde, snapte ze het al zo goed. Ze verbaast me iedere keer weer met wat ze allemaal al kan en begrijpt.

Dat de tijd zo snel gaat zorgt er ook voor dat ik voor mijn gevoel steeds achter de feiten aan loop. Dat ik denk: “Ow, dat doe ik van de week even.”, maar dan opeens is die week al voorbij. En zo gebeurt het dat er allerlei dingen steeds maar blijven liggen. Ook mijn blog.

Welkom 2019. Nieuw begin, nieuwe kansen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer abdou 2 januari 2019 op 12:19

  Happy new year
  abdou heeft onlangs geplaatst..Our Top 10 Blog Posts of 2018

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 2 januari 2019 op 20:23

  Ja, de tijd vliegt voorbij. Veel geluk voor het nieuwe jaar!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Hoogtepunten van 2018

 • Reageer Saskia 3 januari 2019 op 11:13

  Ja het gaat steeds sneller. Een fijn 2019 gewenst!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge